2021 Mart-Nisan ayı memur alımı yapan kamu kurumları! KPSS’li ve KPSS’siz 8 bin personel alınacak

Bu hafta Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Resmi Gazete ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından yeni kamu iş ilanları yayınlandı. Yayınlanan güncel kamu personeli alım ilanlarına göre onlarca devlet kurumuna 2021 Mart-Nisan aylarında memur alımı ve kadrolu işçi alımı yapılacak. Başta bakanlıklar olmak üzere üniversite hastanelerine, belediyelere, Jandarma Genel Komutanlığına ve diğer resmi kurumlara KPSS’li ve KPSS şartsız 8 binden fazla personel alımı yapılacak.

Artan işsizlik son günlerde Türkiye’nin en büyük sorunlarından bir tanesi olmaya devam ederken, kamu kurumlarında devlet memuru olmak isteyen adaylar hangi kurumların iş ilanı yayınladığını, hangi mesleklerden personel alımı yapıldığını, KPSS puanına göre hangi ilanlara başvuru yapabileceğini merak ediyor. https://www.kamupersoneli.net/ olarak, 21 Mart ile 30 Nisan 2021 tarihleri arasında memur alımı yapan tüm kamu kurumlarının güncel ilanlarını sizler için listeledik… Aşağıda, başvurusu devam eden kamu iş ilanlarının detaylarına yer verdik. Peki, kamuya hangi mesleklerden personel alınacak? İŞKUR üzerinden online işçi alan belediyeler, SYDV şubeleri hangileri? İşte ayrıntılar…

PERSONEL ALIMI YAPAN KAMU KURUMLARI

Aşağıda personel alımı yapan kamu kurumlarının güncel ilan listesi verilmiştir. Listede yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ilan detaylarına ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ…

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR)

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) işçi alımı başvuruları yarın (22 Mart 2021) başlıyor. ÇAYKUR’da çalışmak isteyen adaylar yarından itibaren Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) başvuru ekranı üzerinden iş başvuru kayıtlarını oluşturabilecekler… Bunun için öncelikli olarak adayların en az ilkokul mezunu olmaları ve 18-50 yaş aralığında olmaları gerekmektedir. Toplamda 500 personel alınacak olup, ÇAYKUR işçi alımına ilişkin yayınlanan resmi ilan detaylarında şu bilgilere yer verildi;

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

1 – İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden olan Hamidiye Kaynak Suları Ticaret Anonim Şirketi İŞKUR sayfası üzerinden yeni bir işçi alım ilanı yayınladı. İlana göre Hamidiye su tesislerinde istihdam edilmek üzere, aşağıda belirtilen kadrolara belirtilen sayılarda işçi alımı yapılacak.

2 – İstanbul Personel Yönetim A.Ş (İSPER) 5 farklı meslekten bay-bayan 49 personel alımı yapacak. İSPER personel alımı KPSS şartsız ve sınavsız olacaktır. Başvuruda bulunmak isteyen adayların 18 ile 23 Mart 2021 tarihleri arasında aşağıda belirtilen başvuru adresi üzerinden online şeklinde kayıt işlemelerini yaptırmaları gerekmektedir.

Termal Belediye Başkanlığı

Yalova ili Termal Belediye Başkanlığı yeni bir memur alım ilanı yayınladı. İlana göre Termal Belediyesi kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere zabıta memuru, itfaiye eri, mühendis ve büro memuru alımı yapacak. Toplamda 7 personel alınacak olup adaylardan; Mühendis ve Büro Memuru için KPSS 65, Zabıta ve İtfaiye Eri alımı için KPSS 60 taban puan şartı istenmektedir.

Muğla Büyükşehir Belediyesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Emek Personel Ltd. Şti. Gemi İdarecisi (Güverte Kaptanı) alacak. Personel alımı başvuruları 22-23.03.2021 tarihleri arasında yapılacak.

Fatih Belediyesi

İstanbul Fatih Belediyesi yeni bir memur alım ilanı yayınladı. İlana göre Fatih Belediyesi, KPSS 75 taban puan şartı ile zabıta memuru alımı yapacak. Toplamda 40 zabıta alınacak olup, başvurular 30 Nisan 2021 tarihine kadar devam edecektir.

 

BEYKOZ BELEDİYESİ

Beykoz Belediye Başkanlığı yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Beykoz Belediyesi, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla memur alımı yapacaktır. Memur alımı başvuruları 05 Nisan 2021 – 09 Nisan 2021 tarihleri arasında Saat 17:00’ye kadar (mesai günlerinde saat 09:00-17:00 arasında) şahsen veya posta yoluyla yapılabilecektir. E-başvuru adresi ve şekli ilan içeriğinde belirtilmiştir.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) Muvazzaf / Sözleşmeli Astsubay temini için yeni bir ilan yayınladı.  2021 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Astsubay Başvuru Kılavuzu yayınlandı. Kılavuzda, 2019 ve 2020 KPSS puan sıralamasına göre 1.640 askeri personel alımı yapılacağı belirtildi. Astsubay alımı başvuruları 15 Mart 2021’de başlayacak ve 28 Mart 2021 tarihinde sona erecektir.

ÇANKAYA BELEDİYESİ

Ankara Çankaya Belediyesi yeni bir memur alım ilanı yayınladı. İlana göre Çankaya Belediyesi, evlendirme memuru, tahsildar, veznedar, hizmetli, çocuk eğitimcisi ve veri hazırlama kontrol işletmeni kadrolarına KPSS 70 taban puan şartı ile memur alımı yapacak. Belediye kadrosuna toplamda 27 memur alınacak olup, personel alımı başvuruları 16.04.2021-22.04.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ

Şişli Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru Alım İlanı Yayınladı! İlana göre Şişli Belediyesi’ne en az B sınıfı veya en az A2 Motosiklet ehliyetli zabıta memuru alımı yapılacak. Memur alımı başvuruları için adaylardan KPSS 70 puan şartı istenmektedir.

EDİRNE BELEDİYESİ

Edirne Belediyesi’ne ilk defa atanmak üzere itfaiye eri alım ilanı yayınlandı. İlana göre Edirne Belediye Başkanlığı bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere KPSS 60 puan şartı ile 13 adet ( https://www.kamupersoneli.net/ ) itfaiye eri alımı yapılacak. Alınacak itfaiyecilerden 4’ü ortaöğretim mezunu, 6’sı (bay bayan) önlisans mezunu ve 3’ü lisans mezunu öğrenim düzeylerinden olacaktır.

İSPER

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin personel ihtiyacını karşılayan İstanbul Personel Yönetim (İSPER) A.Ş, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan ilana göre İSPER, İBB kadrolarında istihdam edilmek üzere KPSS şartsız ve sınavsız personel alımı yapacak.

TAŞPINAR BELEDİYESİ

Aksaray İli Taşpınar Belediyesi yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Taşpınar belediyesi, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere itfaiye eri, tahsildar, ve memur alımı yapacak. Belediyeye toplamda 3 memur alımı yapılacak olup, başvurular 12.04.2021 – 16.04.2021 tarihleri arasında mesai günlerinde, mesai saatleri içerisinde, Taşpınar Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne yapılacaktır.

İZENERJİ A.Ş

İzenerji A.Ş kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere 1 Amber personeli, 1 bahçe bakım elemanı, 11 büro memuru, 2 çağrı operatörü, 2 gıda dağıtım personeli, 1 eğitmen, 2 grafiker, 1 greyder operatörü, 1 hasta ve yaşlı bakım personeli, 1 inşaat teknikeri, 1 maden mühendisi, 1 müzisyen, 1 ekskavatör operatörü, 1 psikolog, 3 sosyolog, 7 şoför 1 engelli temizlik personeli, 9 engelsiz temizlik personeli, 1 makine teknisyeni, 1 Biyosidal ürün uygulayıcısı ve 1 koordinatör olmak üzere toplam 50 personel alımı yapacak.

TURGUTLU BELEDİYESİ

Manisa Turgutlu Belediyesi 10 Mart 2021 tarihi itibari ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un belediye iş ilanları’’ sayfasında yer alan ilan ilanlarda göre https://www.kamupersoneli.net/ ) Turgutlu Belediyesi 1 Topograf personeli, 3 Kepçe Operatörü, 57 Beden İşçisi ve 9 şoför alımı olmak üzere KPSS şartsız toplam 71 personel alımı yapacak.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre üniversite bünyesinde tekniker ve teknisyen alımı yapılacak. 9-23 Mart 2021 tarihleri arasında başvurular yapılacak. Bu ilana en az lise ve önlisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü 8 Mart 2021 tarihinde yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Kocaeli Üniversitesi, hemşire, laborant, röntgen teknisyeni, farklı branşlardan sağlık teknikeri ve Uçak Kontrol ve Bakım Makinisti kadrolarına toplam 102 personel alımı yapacak. Personel alımı başvuruları bugün başladı ve 15 gün devam edecektir.

5 farklı kamu kurumu daha KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımı yapacak!

Diğer kurumların ilanlarını ve detaylarını görüntülemeniz için yukarıda verilen linki tıklayınız

Exit mobile version