GündemKamu PersonelleriPersonel AlımıSağlık Personeli

Sağlık Bakanlığı 2021 personel alımı hakkında şaşırtan açıklama!

Gelen bir son dakika haberine göre Gazeteci ve Eski Bakanlık Basın Müşaviri Mehmet Ali Ataman sosyal medya hesabı üzerinden şaşırtan bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada 2021 yılı içerisinde 15 bin - 20 bin arasında personel alımı için çalışmalarda sona geldiği belirtildi.

Gazeteci Ataman, sağlık çalışanlarını heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında Sağlık Bakanlığı’nın 2021 yılı içerisinde 15 – 20 bin arasında personel alımının planlandığının ve detayların önümüzdeki günlerde resmi açıklama ile yapılacağını belirtti.

“15 BİN – 20 BİN ARASINDA SAYILAR NETLEŞECEK”

Konuyla ilgili Mehmet Ali Ataman Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Sağlık Kulisinden..

Sağlık Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı Yeni Sağlıkçı Alımı Noktasında Müzakerelerin Sonuna Gelmiş. 15 bin ile 20 bin arasında sayıların netleşmesi için çalışıldığı bilgisine ulaştık. Bir kaç hafta içinde resmi açıklama bekleniyor..

Bilginize.”

AÇIKLAMA NE ZAMAN YAPILACAK?

Kısa süre içerisinde 20 bin personel alım iddiasının yayılmasından sonra sağlık personelleri sosyal medya üzerinden 60 bin personel alımı istediklerini dile getirdi. Konu ile ilgili yapılan açıklamaya göre resmi açıklamanın önümüzdeki haftalarda yapılması bekleniyor.

 

5 Yorum

  1. Alımlar adil ve adaletli olmadıkça 35 yaş kuralı uygulayan bu sistem bu vatandaşa yapılan en büyük zülümdür bu ayrımcılık ta ısrar etmek büyük vebal vardır

  2. Yaş şartı kaldırılmalı ve eski mezunlara ağırlık verilmeli yıllardır atanamadik biz yani

  3. Devlet hastanelerinde taşöron firmalara tıbbi görüntüleme elemanı alınması bu işlerin taşorön firmaya verilmesi yanlış. Bu işi yapan personel kadrolu personel olmalı. Taşorona verilen bu işlerde çalışan eleman asgari ücretle nasıl geçinsin.Amaç taşaronu zengin etmek olmamalı.

  4. Sayın bakanım işkur uzerinden diş teknisyeni alımı yapın sürekli işci olarak artık alın bakanım sağlık meslek mezunlarına guzelik yapın sizinde çocuklarınız bizler diş ihalesi artık özele verilmesin diş yapımı diş hastanellerinde olsun

  5. DEVLET HASTANELERİNDE TAŞÖREN FİMALARA TİBBİ GÖRÜNTÜLEME İŞLERİNİ VERİLMESİNDEN DOLAYI TEKNİKERLER ASKARI ÜÇRETLE ÇALİŞMAKTADIRLAR FİRMA KAZANMAKTADIR SAYIN BAKANİM BİZLERE YARDİMCİ OLURMUSUNUZ SAYGİLARİMLA