2021 Hyundai Elantra Hybrid modeli satışları dördüncü çeyrekte başlıyor!

Hyundai tamamen yeni 2021 Elantra ve Elantra Hybrid modelini Batı Hollywood’daki The Lot Studios’ta bugün dünya çapında yayınlanan özel bir etkinlikle resmen başlattı. Bu, popüler kompakt sedanın en son sürümünün dünya lansmanını işaret ediyor. 2021 Elantra, Sensuous Sportiness tasarım kimliği, hibrit elektrikli araç teknolojisi ve segmentte birinci olan kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay bağlantısı dahil olmak üzere Hyundai’nin en son hedeflerini sergiliyor. Otomobil aynı zamanda heyecan verici sürüş dinamikleri ve sınıfındaki en ilerici araç içi deneyimi sunuyor. 2021 Elantra’nın üretimi sonbaharda Kore’nin Ulsan kentinde ve Hyundai Motor Manufacturing Alabama’da başlıyor ve satışlar dördüncü çeyrekte başlıyor.

2021 Elantra için önemli noktalar

Yeni araç platformuna sahip tamamen yeni bir yedinci nesil Elantra kompakt sedan daha uzun dingil mesafesi, daha geniş duruş, daha düşük tavan çizgisi Sensuous Sportiness tasarım kimliğine sahip. Hyundai aracı, yenilikçi kalıplama ve mühendislik teknolojisi ile günlük egzotik dört kapılı coupe görünümüne sahip.

İlk Elantra Hybrid

Hibrit modelde 50’den fazla MPG (Hyundai tahmini) kombine yakıt ekonomisine sahip.
Kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto, bağlanmayı kolaylaştırır.
Hyundai’nin isteğe bağlı Dijital Anahtarı, Elantra’nın bir akıllı telefon veya NFC kartı aracılığıyla fiziksel bir anahtar olmadan kilidinin açılmasına, başlatılmasına ve sürülmesine olanak tanır.
Ulsan, Kore’de ve Hyundai Motor Manufacturing Alabama’da üretim sonbaharda başlayacak ve dördüncü çeyrekte bayilere sevkiyatlar yapılacak.

Houndify tarafından desteklenen Speech-to-Anlam® ve Deep Anlamı Understanding ™ teknolojileri ve birçok özellik kontrolü ile gelişmiş bir doğal dilde ses tanıma sistemi sahip.

Standart SmartSense güvenlik ve rahatlık teknolojileri

Tek bir cam parçasının altında mevcut iki 10,25 inç multimedya ekranı bulunuyor.

Hyundai Motor America başkanı ve CEO’su José Muñoz, “Bazı üreticiler artık işin otomobil tarafında değeri görmese de, hem gaz hem de hibrit güç aktarma organlarına sahip yepyeni bir model sunarak ikiye katlıyoruz,” dedi. “Burada, ABD’de 3,4 milyondan fazla ve dünya çapında 13,8 milyondan fazla Elantrayı sattık ve yeni, büyüleyici görünüm, yepyeni bir alıcı nesline heyecan getirecek. Sonra içeri girdiklerinde, tüm ilerici özellikleri sevecekler. ”

Tamamen yeni Elantra, yeni neslin sürmek istediği kompakt bir sedan. Pragmatik ve mantıklı ancak yıkıcı ve gelenekleri her zaman sorgulayan müşteriler içindir. Bu cüretkar ve uyumsuz zihniyet, ilerici ve heyecan verici Elantra’da belirgindir. Hyundai, geleceğin “Akıllı Mobilite Çözüm Sağlayıcısı” haline geldiğinden daha iyi bir mobilite deneyimi sağlar.

Daha Uzun, Daha Düşük ve Daha Geniş 

2021 Elantra’yı yeni dört kapılı coupe görünümüne dönüştürmek için, Hyundai mühendisleri ve tasarımcıları onu altıncı nesil modele kıyasla daha uzun, daha alçak ve daha geniş hale getirmek zorunda kaldı. 2021 Elantra toplam uzunluğu 2,2 inç ve dingil açıklığında 0,8 inç kazanıyor ve toplam genişlik bir inç artırıldı. Toplam yükseklik de 0,8 inç düştü ve ön kaporta noktası neredeyse iki inç geriye taşındı. Bu küçük değişiklikler, arabanın şeklini önemli ölçüde değiştirdi, ancak kabin alanı üzerinde sınırlı etkiye sahipti. Aslında, en önemli iç boyutlar arttı.

Parametrik Dinamik Tasarımda Tanımlanan Duyusal Sportiflik
“Parametrik dinamikler”, Hyundai tasarımcılarının 2021 Elantra’nın dramatik görünümünü tanımlamak için kullandıkları ifadedir.

Hyundai Motor Group başkan yardımcısı ve baş tasarım sorumlusu Luc Donckerwolke, “İlk nesil gibi, yedinci nesil Elantra / Avante de cesur bir karaktere sahip” dedi. “Yeni estetik, alışılmadık çizgiler ve otomotiv tasarımında tabuyu yıkan bir yüzle tamamlandı. Yeni Elantra, müşterilerden güçlü bir duygusal tepki almak için geometrik kristallere ve bölünmüş vücut yüzeylerine benzeyen duruşuyla öne çıkıyor. ”

Üç çizginin bir noktada buluşması, Elantra’nın renkli parametrik dinamiklerini oluşturmanın ana bileşenidir. Bu tasarım unsurunu kullanmak, Elantra’nın “bozucu ruhu” na damgasını vuran, araba tasarımında kaçınılmış olan cüretkar bir meydan okumaydı.

Ön kısımlar:

Dönüş sinyali entegrasyonlu parametrik mücevher desenli ızgara
Geniş, basamaklı ızgara, far ile entegre bir mimari oluşturur
Cesur ön pano şekli, güçlü bir ön grafik oluşturur
İyi rafine edilmiş mücevher benzeri şekiller, vücut tarafındaki yüzeylerle uyum yaratır

Yan vurgular:

Uzun, alçak başlıklı ön profil, gerginlik hissi yaratır
Cesur kenar sürekli önden arkaya doğru ilerler
Parametrik mücevher gövde yüzeyleri
Mevcut 15, 16 ve 17 inç jant tasarımları, Parametric Dynamics temasıyla uyumludur

Arka kısımlar:

Otomobilin kenarlarına kadar uzanan geniş, yatay çizgi bagajın merkezi boyunca uzanır
Hyundai’nin uçan H logosu benzeri bir şekli oluşturan yüksek teknoloji ürünü “H-Kuyruk Lambası”
Arka cam, coupe benzeri görünümü geliştirmek için siyah bir güverte vurgusuna sahiptir
Kanat tipi alt tampon işlemi
İyi rafine edilmiş mücevher benzeri şekiller, vücut tarafındaki yüzeylerle uyum yaratır.

“Etkileyici koza” iç düzeni, sürücüyü bir uçak kokpiti gibi sarıyor. Alçak, geniş yapılar kapıdan orta konsola kadar uzanır. Alçak, geniş yapı aynı zamanda geniş bir iç alan sağlar. Uyumlu bir şekilde bağlanmış iki 10,25 inç ekrandan oluşan geniş bir arayüz, otomobilin fütüristik hissini artırıyor. Açılı dokunmatik ekran, sürücünün görmesi ve kontrol etmesi için kolaydır. İç mekan, sürücüye en son teknolojiye erişim ve onu kullanma güveni sağlar.

İç mekanda öne çıkan özellikler:

10,25 inç bilgi ekranı kümesi ve 10,25 inç bilgi-eğlence sistemi
İnce, yüksek teknolojili havalandırma delikleri
Özelleştirilebilir 64 renkli mod aydınlatması
Uçak kokpiti benzeri sürücü odaklı düzen
Yolcu için benzersiz bir viraj tutma kolu
Yüksek bir orta konsol, sürücü odaklı düzeni tamamlar
Kapı orta kaplaması bir coupe gibi uzun ve alçaktır
Sportif alçak iç tutamaklar
İki tonlu melanj, kapıda bile sürücü odaklı düzeni vurgular

Elantra Hybrid

Şimdiye kadar ilk kez, Elantra serisine bir hibrit güç aktarım mekanizması eklendi. Elantra Hybrid, Hyundai’nin eko odaklı ürün serisini genişletme konusundaki kararlılığını gösteriyor. Yeni Elantra Hybrid, 1.6 litrelik GDI Atkinson döngülü dört silindirli motora sahip olacak. Elantra Hybrid’in sabit mıknatıslı elektrik motoru, arka koltukların altına yerleştirilmiş 1,32 kWh kapasiteli bir lityum iyon polimer pil ile çalışan 32 kW güç sağlıyor. Elantra Hybrid’deki elektrik motoruyla birleştirilmiş 1.6 litrelik GDI motor, 139 beygir gücünde toplam sistem çıkışı ve 195 lb-ft tork sağlar. Bu motor, Hyundai’nin hızlı vites değiştiren, altı vitesli, çift kavramalı şanzımanıyla uyumludur -Elantra Hybrid’i daha dinamik ve ilgi çekici sürüş deneyimi nedeniyle ana rakiplerinden ayırıyor. Yüksek verimli elektrik motoru, daha yüksek araç hızlarında mevcut güç desteği ile düşük hızlarda anlık tork sağlayan yalnızca elektrikli bir sürüş moduna sahiptir. Hyundai tarafından 2021 Elantra Hybrid’in 50 MPG’nin üzerinde bir kombine tahmini yakıt ekonomisi derecesine sahip olacağı öngörülüyor (EPA sertifikası 2020’nin sonlarında bekleniyor).

Motor Performansı

Elantra SE, SEL ve Limited, aynı zamanda yakıt ekonomisine odaklanan 2.0L MPI Atkinson Cycle motorunu sunar. Bu motor 147 beygir gücü @ 6,200 RPM ve 132 lb.-ft. 4,500 RPM’de tork. Bu modellerin, kısmen Akıllı Değişken Şanzıman (IVT) sayesinde sınıfının en iyisi birleşik yakıt ekonomisi derecesi elde etmesi, önceki modellere göre bir gelişme elde etmesi öngörülüyor yayın verilmesi).

Bir 2.0L Motorla Eşleştirilmiş Akıllı Değişken Şanzıman

Hyundai’nin IVT’si üstün verimlilik sağlar ve müşterilerin alıştığı otomatik şanzımanlardaki gibi vites değişimlerini simüle eder. Bu şanzıman, sürüş koşullarına ve sürücü girişlerine bağlı olarak şanzımanın kasnağının modülasyon basıncıyla sürekli vites geçişleri gerçekleştirir. Rakiplerine göre daha geniş bir çalışma oranı sağlayan geniş oranlı bir kasnak sistemi kullanır. Bu, daha yüksek vites oranlarında gelişmiş yakıt ekonomisine ve daha düşük oranlarda gelişmiş performansa izin verir.

Daha yaygın bir itme kayışının aksine IVT, geleneksel kayış sistemlerine kıyasla yakıt verimliliğini yüzde 1,2 oranında artıran zincir tasarımlı bir kayıştan yararlanıyor.

IVT tarafından kullanılan Hyundai’nin yeni Vites Kontrol Stratejisi, sürücü girdileri, araç davranışı ve hızlanma arasındaki doğrusallığı iyileştiriyor. Vites değiştirme yanıtı, otomatik şanzıman adım değişimlerini yakından yansıtır.

Üçüncü Nesil Kompakt Ölçekli K3 Araç Platformu

Hyundai’nin üçüncü nesil araç platformu da 2021 Elantra’nın genel tasarımını, güvenliğini, verimliliğini, gücünü ve sürüş performansını önemli ölçüde artırıyor. Yeni Elantra, yeni platform sayesinde daha hafif, daha iyi yakıt ekonomisine sahip ve önceki nesle göre daha güçlü. Bu platform aynı zamanda mühendislerin daha çevik kullanım için Elantra’nın ağırlık merkezini alçaltmasına da olanak tanıdı. Bir çarpışma durumunda, bu platform, çok katmanlı bir yol yapısı kullandığından güvenliği artırır.

Üçüncü Nesil Kompakt Ölçekli K3 Araç Platformunun Öne Çıkan Özellikleri

Geliştirilmiş oranlar

Daha kısa bir ön çıkıntı uygulayarak iyileştirilmiş duruş
Daha uzun dingil mesafesi.

Koltuk yüksekliğini düşürerek oturma konumunu alçaltın.
Daha düşük ağırlık merkezi, sürüş dengesini artırır ve sürücünün otomobile daha bağlı hissetmesini sağlar.
Önden çarpışma performansı için çoklu yük yolları..
Vites kutusu konumunu yukarı doğru hareket ettirerek iyileştirilmiş direksiyon.
Daha duyarlı kullanım için geliştirilmiş süspansiyon montaj yapısı.
Ön kaporta noktası, dört kapılı coupe görünümü için geriye ve aşağı hareket ettirildi.
İçten yanmalı motorları ve hibrit güç aktarma organlarını barındırmak için geliştirildi.

Sürüş ve Kullanım

2021 Elantra, gergin ancak rahat hissettiren ve tekerlek darbe emilimini en üst düzeye çıkarırken istenmeyen vücut yuvarlanmasını en aza indiren bir süspansiyon ayarına sahiptir. Elantra Hybrid modelleri, sportif bir hal aldığında daha da fazla eğlence için arkada tamamen bağımsız bir çoklu bağlantı kurulumu ve standart 16 inç alaşım jantlar sunar. Sonuç olarak, ister virajlı bir kanyon yolunda heyecanlı bir yolculuk, ister otobanda arkadaşlarınızla yolculuk olsun, yeni Elantra hazır.

Sürüş Dinamikleri

2021 Elantra için sürüş performansı hedefi, heyecan verici ve sürüşü eğlenceli bir otomobil yaratmaktı. Yeni platformu ve modern güç aktarma organlarını birleştirmek, otomobilin sürücünün girdilerine hızlı bir şekilde yanıt vermesine ve otoyolda sessiz, sağlam bir sürüş sağlamasına olanak tanır. Çevik sürüş dinamikleri, cesur dış tasarımla uyumludur.

Hyundai İç Ambalaj Verimliliği

Elantra’nın şık tasarımı, Hyundai’nin iç ambalaj konusundaki uzmanlığıyla birleştiğinde, olağanüstü konfor, işlevsellik ve pratiklik sunan bir iç mekan üretti. Şık bir tavan çizgisi tipik olarak tavan boşluğunu tehlikeye atıyor, ancak 40.6 inç ön tavan boşluğu ve 37.3 inç arka tavan boşluğu ile 2021 Elantra, daha fazla ön tavan boşluğuna ve selefiyle aynı miktarda arka tavan boşluğuna sahip. Daha uzun dingil mesafesi aynı zamanda sınıfının en iyisi 38,0 inçlik arka bacak mesafesi sağlar ve daha geniş iz genişliği, önde ve arkada daha iyi omuz alanı anlamına gelir. Bagaj odasında bile Elantra parlıyor. Elantra’nın 14,2 cu. ft. gövde alanı, Corolla’ya göre yüzde 8’lik bir avantaj sağlıyor.

İki Kullanılabilir 10,25 inç Ekran

2021 Elantra, tümü tek bir cam parçası altında iki fütüristik 10,25 inç ekrana sahiptir. Kümenin farklı görünümleri vardır: yardımcı program, sürücü yardımı ve navigasyon. İsteğe bağlı bilgi-eğlence sistemi, 10,25 inçlik bölünmüş dokunmatik ekranı boyunca çok çeşitli yararlı bilgiler görüntüler.

Navigasyon sistemi, navigasyon haritalarında kuşbakışı bir görünüm içerir ve sürücüler bağlantılı rotaya sahip olur. Bağlı yönlendirme, birden çok navigasyon seçeneği ve gerçek zamanlı rota güncellemeleri sağlar. Sunucu tabanlı yönlendirme, yerleşik navigasyon deneyimini mevcut akıllı telefon navigasyon uygulamalarına benzer hale getirir.

Apple CarPlay ve Android Auto da bu 10,25 inç geniş ekranda harika görünüyor. Çift Bluetooth desteği de mevcuttur, böylece iki cihaz aynı anda eşleştirilebilir – biri telefon görüşmeleri için, diğeri ses akışı için. Navigasyon sistemi ayrıca üç yıllık Blue Link® Multimedya / Harita güncellemeleri ile birlikte gelir.

Cep Telefonu Kablolarını
Hyundai Elantra’nın standart sekiz inç Ekran Ses kullanıcı arayüzü, sahiplerinin cep telefonu kablolarını evde bırakmalarına olanak tanır. Bunun nedeni, Wireless Android Auto ve Apple CarPlay’in segment öncelikli özellikler olarak sunulması ve birinin telefonu cebinde veya çantada bırakmasına izin vermesidir.

SmartSense Güvenlik Özellikleri

2021 Elantra, yeni bir dizi standart gelişmiş güvenlik teknolojisi sunar:

Yaya Algılamalı Ön Çarpışma Önleme Yardımı (FCA), bir araç veya yaya ile olası bir çarpışmayı algılamaya ve çarpmayı önlemeye veya otomatik olarak fren yaparak hasarı en aza indirmeye yardımcı olmak için aracın ön kamerasını kullanır.

Şeritte Kalma Yardımı (LKA), yol işaretlerini algılayarak kazayla şeritten ayrılmayı önlemeye yardımcı olur ve gerekirse otomobilin yönlendirilmesine yardımcı olur
Şerit Takip Asistanı (LFA), aracın seyahat şeridinde ortalanmış durumda kalmasına yardımcı olmak için direksiyon desteği sağlar.

Uzun Far Assist (HBA) manuel geçiş yapmak sürücüsü ihtiyacını ortadan kaldıran uzunları gelecek trafik için geceleri açık ve kapalı

Sürücü Dikkat Uyarısı (DAW), olası sürücü yorgunluğunu tespit etmeye yardımcı olmak için sürüş davranışını izler
Dinamik yönergelere sahip dikiz kamera

Kör Nokta Çarpışma Önleme Yardımı (BCA), dönüş sinyali açıkken sürücülerin kör noktasındaki araçları tespit etmeye yardımcı olur ve bir çarpışma olasılığını en aza indirmek için frenleme yapabilir.

Arka Çapraz Trafik Çarpışma Önleme Yardımı (RCCA), geri giderken arkadaki çapraz trafik araçlarının tespit edilmesine yardımcı olur ve bir çarpışma olasılığını en aza indirmek için frenleme yapabilir.

Güvenli Çıkış Uyarısı (SEW), bir araç arkadan yaklaştığında bir uyarı verebilir ve yolcuların araçtan çıkmak için kapıyı açmanın güvenli olmayabileceğini bilmesini sağlar.

İsteğe Bağlı SmartSense Özellikleri

Akıllı Seyir Kontrolü (SCC), otoyolda ve uzun mesafeli sürüşü daha konforlu hale getirir. Ön ızgaraya monte edilmiş bir radar sensörünü kullanan SCC sistemi, araç hızını gerektiği gibi otomatik olarak ayarlayarak çeşitli trafik koşullarında öndeki araçla belirli bir mesafeyi korur.
Karayolu Sürüş Yardımı (HDA), sürücülerin öndeki araçla güvenli bir mesafeyi korurken şeridin merkezini uygun bir hızda tutmalarına yardımcı olan bir sürüş rahatlığı sistemidir.
Park Etme Çarpışmasından Kaçınma Yardımı – Geri (PCA-R), bir arka görüş kamerası ve ultrasonik sensörlerle yayaların ve engellerin algılanmasına yardımcı olur. Sistem, bir çarpışmanın önlenmesine yardımcı olmak için uyarılar verebilir ve acil frenleme uygulayabilir.

Standart İç Özellikler

Kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto ve HD Radio özellikli sekiz inç renkli ekranlı ses sistemi
Bluetooth ve direksiyon simidi ses kontrolleri
Sürüş Modu Seçimi
Dinamik yönergelere sahip dikiz kamera

Optional İç Özellikler

Üç yıllık ücretsiz Blue Link hizmetleri ile Blue Link® Connected Car System
Qi kablosuz şarj
Daha hızlı işlemci, Android Auto ve Apple CarPlay ve bağlantılı yönlendirmeye sahip 10,25 inç bilgi-eğlence sistemi
Ön kapılardaki güçlü Super65 geniş aralıklı hoparlörler ve arka güvertede bir woofer dahil olmak üzere sekiz hoparlöre sahip Bose premium ses sistemi

Blue Link®
Yeni Elantra serisinde, sürücülerin araçlarını uzaktan çalıştırmalarına ve MyHyundai akıllı telefon uygulamasını kullanarak iç sıcaklığı kontrol etmelerine olanak tanıyan yerleşik telematik kullanan Hyundai’nin Blue Link Bağlantılı Araç Sistemine hala yer veriliyor. Uygulama aynı zamanda kullanıcıların kapılarını uzaktan kilitlemelerine veya açmalarına ve Araç Bulucu ve uzaktan korna ve ışıklarla araçlarını kalabalık bir otoparkta bulmalarına olanak tanır.

Ek olarak, yeni Elantra’daki Blue Link, ücretsiz güncel trafik bilgileri ve POI aramaları sunan bulut tabanlı navigasyon ile birlikte geliyor.

Dinamik Ses Tanıma Sistemi

Tamamen yeni Elantra, daha fazla ve daha iyi özellik kontrolü ile gelişmiş bir doğal dil ses tanıma sistemine sahiptir. Bu doğal dilde ses arabirimi, Houndify tarafından desteklenen Konuşma-Anlam ve Derin Anlam Anlama teknolojilerini içerir, ses tanıma ve yanıtlarda benzeri görülmemiş hız ve doğruluk ve doğal etkileşimleri desteklemek için kullanıcının konumu gibi bağlamı hatırlama yeteneği sağlar.

Doğal bir ses kullanarak aşağıdakileri kontrol edebilirsiniz:

İklim açık / kapalı
Klima açık / kapalı
Isı açık / kapalı
Fan yüksek / düşük
Buz çözme
Fanı yüze, ayaklara veya yüze ve ayaklara ayarlayın
Buz çözme ve fanı ayağa ayarlayın
Isınma / soğuma
Hava giriş sistemi açık
Isıtmalı koltukları açın / kapatın (sürücü / yolcu)
Isıtmalı koltuk seviyesi 1, 2 veya 3’ü ayarlayın (sürücü / yolcu)
Arka cam buz çözücü açık / kapalı
Isıtmalı direksiyon simidini açın / kapatın
Ve ek fonksiyonlar

Kontrolleri etkinleştirmek için sürücünün yapması gereken tek şey direksiyon simidindeki “bas-konuş düğmesini” kullanmak ve istenen komutu söylemek. Basit komutlar arasında “Klimayı aç”, “Fanı yüzüme ayarla” veya “Isıtmalı koltuğumu aç” yer alır. Ayrıca sistemin işleyebileceği daha fazla istek var. Bir kullanıcı Blue Link üzerinden “St. Louis’de hava kaç?”, “Anneler Günü ne zaman?”, “Bana bir Starbucks bul” veya “Dün gece LA Kings maçını kim kazandı?” Diyebilir.

Dijital Anahtar

Teknolojideki en son gelişmeleri teşvik etmeye devam eden tamamen yeni Elantra, isteğe bağlı akıllı telefon tabanlı bir Hyundai Dijital Anahtarına sahip. Dijital Anahtar, yeni bir Elantra’nın uygulanabilir Android akıllı telefonlar aracılığıyla fiziksel bir anahtar olmadan kilidinin açılmasına, başlatılmasına ve çalıştırılmasına izin vermek için özel bir mobil uygulama, Yakın Alan İletişimi (NFC) ve Bluetooth Düşük Enerji (BLE) teknolojisi kullanır. Elantra’nın Dijital Anahtarı, sanal anahtarların aile ve arkadaşlarla güvenli bir şekilde paylaşılmasına da olanak tanır.

Elantra sahipleri, her bir paylaşılan sanal anahtar için mevcut olan farklı araç işlevlerini özelleştirebilir ve anahtar yalnızca belirli bir süre için kullanılabilir hale getirilebilir. Araç sahibi, aracı ödünç verirken araç kullanım süresini önceden ayarlayabilir veya kullanımı yalnızca belirli özelliklerle sınırlayabilir ve ayrıca anahtarlar uzaktan da iptal edilebilir. Vale hizmeti kullanmak veya bir Hyundai bayisini ziyaret etmek gibi ek rahatlık için, Hyundai Digital Key ayrıca bir NFC kartıyla da çalışır. Her Elantra hala geleneksel anahtarlarla birlikte gelir. Hyundai Digital Key, yalnızca Android işletim sistemini kullanan telefonlarla uyumludur.

Hyundai Digital Key, yüksek düzeyde güvenlik sergileyen Yakın Alan İletişimi (NFC) teknolojisini kullanır. NFC kablosuz veri iletişimi, yalnızca cihaz ve okuyucu birbirinden birkaç santimetre uzakta yerleştirildiğinde gerçekleşir.

HYUNDAI MOTOR AMERICA

Hyundai Motor America’da herkesin daha iyisini hak ettiğine inanıyoruz. Arabalarımızı tasarlama ve üretme şeklimizden, onları kullanan insanlara davranış şeklimize kadar, yaptığımız her şeyin merkezinde işleri daha iyi hale getiriyoruz. Hyundai’nin teknoloji açısından zengin otomobil, SUV ve alternatif enerjili elektrikli ve yakıt hücreli araç serisi, müşteriler için daha iyi bir deneyim yaratma sözümüz olan Hyundai Assurance tarafından desteklenmektedir. Hyundai araçları ülke çapında 830’dan fazla bayi aracılığıyla satılıyor ve servis ediliyor ve ABD’de satılanların neredeyse yarısı Hyundai Motor Manufacturing Alabama’da üretiliyor. Hyundai Motor America’nın genel merkezi Fountain Valley, California’da bulunmaktadır ve Hyundai Motor Company of Korea’nın bir yan kuruluşudur.

Kaynak: Kamuisilanlari.net

Exit mobile version