2021 Volkswagen Arteon modelinde yapılan yenilikler!

2021 model Volkswagen Arteon yeniliklerle geldi! Volkswagen, 2021 Arteon'a yeni dış detaylar ve çeşitli iç güncellemeler veriyor. Motor, Şanzıman ve Performansına dair görüşler... 2021 model Volkswagen Arteon yurt dışı ve yurt içi satış fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Avangart tasarımla gizlenmiş bir hatchback gövdesi ile 2021 Volkswagen Arteon sedan pratik olduğu kadar güzel. Ne yazık ki, nasıl sürdüğüne gelince, dört kapının büyüleyici görünümü çeviride kayboluyor. Elbette, şevkli, turboşarjlı dört silindirli bir motora ve uyarıcı direksiyon tepkisine sahip, ancak bu nitelikler onu özellikle çekici yapmıyor. VW’nin kabini limuzin benzeri bir yolcu alanına sahip olmasına ve arka ambarının altında çok fazla kargo taşıyabilmesine rağmen, iç mekanı, sınıfının en iyisi model pahalı olduğu kadar lüks değil. Peki, 2021 Volkswagen Arteon’un yurt dışında ki fiyatı ve yurt içinde ki fiyatı ne kadar? İşte detaylar…

Yine de 2021 Arteon, markanın ikonik logosunu taşıyan en zarif görünümlü modeldir ve binek araçların VW ile alakalı olmaya devam ettiğini gösterir.

2021’de Yenilikler Neler?

Volkswagen, 2021 Arteon’a yeni dış detaylar ve çeşitli iç güncellemeler veriyor. İlki, yeni ön tamponlar, yeni tekerlek tasarımları, şirketin yeni logosunun benimsenmesi ve sportif R-Line için daha fazla farklılaşma içeriyor. Tüm modeller artık Kings Kırmızısı metalik boyayla sunuluyor; R-Line, Oryx White ve Lapiz Blue ekler. Arteon’un içinde daha iyi malzemeler ve bazı şikayetlerimizi ele almak için yeniden tasarlanmış öğeler var. Öne çıkan özellikler arasında daha kalın ve daha ayırt edici bir direksiyon simidi, daha karmaşık hava delikleri, dokunmaya duyarlı klima kontrolleri ve ayarlanabilir iç ortam aydınlatması yer alıyor.

Yeni standart bir dijital gösterge kümesidir. VW’nin bilgi-eğlence yazılımının en son sürümü de yeni bir dokunmatik ekran ve kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto’nun eklenmesiyle birlikte geliyor.

Trafik işareti tanıma özelliğine sahip

SEL R-Line’ın stil ve standart özelliklerin en iyi dengesini sağladığını düşünüyoruz. Temel modelle karşılaştırıldığında, orta seviye R-Line, ızgarada aydınlatılmış bir ışık çubuğu ve daha sportif bir tampon içeren daha belirgin bir ön kısma sahiptir. Ayrıca, soğuk ortam ışıklarına ve kablosuz şarj özelliğine sahip daha şık bir kabinle standart olarak gelir. SEL R-Line ayrıca standart şerit tutma yardımına ve trafik işareti tanıma özelliğine sahiptir. Daha gösterişli boya renklerinin eklenmesi Arteon’u eskisinden daha çekici kılıyor ve biz de bizimkini Lapiz Mavisi ile alıyoruz.

Motor, Şanzıman ve Performans

Arteon, sekiz ileri otomatik şanzımanla eşleştirilmiş 268 hp turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motor tarafından motive ediliyor. Çoğu versiyon, yalnızca dört tekerlekten çekişli olan SEL Premium dışında, standart önden çekiş ve isteğe bağlı dört tekerlekten çekiş sunar. Donanım seviyesine bağlı olarak, Arteon standart olarak 18, 19 veya 20 inç jantlarla gelir. Dört tekerlekten çekişli test aracımız , Toyota Avalon ve Nissan Maxima gibi V-6 ile çalışan rakiplerden daha yavaş olan 6,1 saniyelik 60 mph hıza ulaşan bir sprint başardı.. VW’nin güç aktarım sistemi verimlilik için ayarlandı. Bu nedenle hızlanma çizginin biraz dışında kalıyor. Uyarlanabilir süspansiyon amortisörleri standarttır ve sürüş tarzınıza göre otomatik olarak ayarlanabilir veya manuel olarak Konfor, Normal veya Spor olarak ayarlanabilir. Ayar ne olursa olsun, sürüş pürüzsüz ve kontrollü. Hassas direksiyon, en iyi 10 Golf GTI’yi anımsatıyor ve yol tutuşu yetkin ancak bu büyük VW’yi bir spor sedan için karıştırmayacaksınız.

2021 Volkswagen Arteon’un Fiyatı

2021 Volkswagen Arteon’un yurt dışında ki fiyatı 32 bin 190 ABD doları üzerinden satışa sunulurken Türkiye’de ki bayi satış fiyatı (Arteon 2.0 TDI SCR 240 PS 4M DSG Elegance) 575 bin TL’den satılıyor…

Exit mobile version