Meb PersoneliÖğretmen

Bakan Selçuk’tan 20 bin öğretmen ataması açıklaması! Daha fazlası olması lazım!

20 bin öğretmen ataması açıklamasına ilişkin önemli ifadeler kaydeden Bakan Selçuk, atamanın daha fazla olması gerektiğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurmuştu. Bunun üzerine sosyal medyada her geçen gün tepkiler büyürken, Bakan Selçuk 20 bin öğretmen ataması ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakan Selçuk, yaptığı açıklamasında atamanın daha fazlasının olması gerektiğini belirtti. Detaylar haberin devamında

Son dönemlerde gündemde olan 20 bin öğretmen alımı ve atama takvimi için açıklama yapan Bakan Selçuk çalışmaların devam ettiğini ve hemen önümüzdeki aylarda yapılacağını duyurdu. Şu anda 2 taslağın olduğunu belirten Bakan Selçuk’un açıklaması haberimizde

HEMEN ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA YAPACAĞIZ

Bir televizyon kanalına önemli açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk, 20 bin öğretmen atamaları için şu ifadeleri kaydetti:

“Bu çalışmalar sürüyor. Hemen önümüzdeki aylarda yapacağız. Elimizde 2 taslak var. Bunları nasıl değerlendireceğiz? Ben döndüğümde bu taslakları değerlendirip duyuracağız” ifadesini kullandı.

“DAHA FAZLA OLMASINI NET SÖYLÜYORUM”

Bakan açıklamasının devamında 20 bin öğretmen atamasına ilişkin şunları söyledi:

“Ben çok net söylüyorum. Daha fazla olmasını net söylüyorum. Haklılar, gelecek beklentileri var. Ev aile kuracaklar. Ekonomik imkanlar çerçevesinde yapılan değerlendirmede böyle bir tablo ortaya çıktı. Bizim çabamız, bunun daha da ilerlemesi daha da yükselmesi konusunda”