Öğretmen

2016-2017 Ücretli Öğretmenlik Başvuruları Başladı !

İstanbul Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2016-2017 eğitim öğretim yılında, ihtiyaç duyulan okullarda çalıştırılmak üzere ücretli öğretmen alımı yapacak.

Başvurular, internet üzerinden yapılacaktır. Başvuru formuna diploma yüklenmesi gereklidir, 65 yaş üstü olanların ve lise mezunlarının başvuruları kabul edilmeyecektir.

Başvurular için son tarih belirli değildir, 19 Eylül 2016’dan önce yerleştirme işlemleri tamamlanacaktır.

İşte İstanbul Küçükçekmece İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün duyurusu:

“Kadrolu öğretmen sayısının yetersiz olması sebebiyle 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı için ihtiyaç olan okullarda görevlendirmek üzere ders ücretli öğretmenler görevlendirilecektir.

Yüksek öğrenim mezunu olup ders ücretli öğretmen olarak görev almak isteyenlerin aşağıdaki başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Başvuru formuna diploma yüklenmesi gerekmektedir. Tarayıcıdan taranan ya da fotoğraf makinesi ile çekilen diplomanın 400 kb´ı geçmemesi gerekmektedir. Cep telefonu ile resim çekerken boyutun yüksek olmaması için resim çözünürlüğünü düşürerek çekiniz. Örneğin 3 megapixel.
65 Yaş ve üstü olanlar ile Lise mezunlarının başvuru hakkı bulunmayıp başvursalar bile başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Başvuru için aşağıdaki formun doldurulması yeterli olup, Müdürlüğümüze gelinmemesini rica ederiz.
Başvurular için son tarih belirlenmemiş olup öğretmen ihtiyacı olan tüm okullara 19 Eylül´den önce yerleştirme işlemlerinin tamamlanacak olmasından dolayı görev almak isteyenlerin bu hususu dikkate almaları gerekmektedir.”

Başvurular için aşağıda yer alan linke tıklayıp,sayfanın aşağısında yer alan başvuru formunu doldurmanız yeterli olacaktır:

http://kucukcekmece.meb.gov.tr/www/2016-2017-ucretli-ogretmenlik-basvurulari-basladi/icerik/571

Kamupersoneli.net