GündemPolitika

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdesinde flaş gelişme! Belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün açıklanması beklenen müjde haberi için vatandaşlar arasında heyecan doruğa çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapacağı saat belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünü işaret ederek, “Çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim” ifadelerini kullanmasının ardından herkes merakla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı müjdeye odaklandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDESİ NE OLACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak müjdeler arasında hangi konuların yer alacağı merak konusu olurken şuan konuşulan konular arasında, yerli aşı, hukuk ve ekonomi alanında reform, insan hakları eylem planı, uzay çalışmaları, doğalgaz keşfi, altın ve petrol bulunması başta olmak üzere dünyaca ünlü bir firma olan Tesla’nın Türkiye yatırımı açıklaması bekleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMASI NE ZAMAN?

Ulusa sesleniş konuşması yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması saat 12. 00’de başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjde açıklaması yapılır yapılmaz sizlerle paylaşacağız.