Web Sitelerinin Başarısında SEO En Önemli Etkenler Arasında Yer Alıyor

Herhangi bir web sitesinin optimize edilmesi, trafiğinin artırılması ve daha fazla satışa olanak sağlanması için uygulanan geleneksel ve geleneksel olmayan teknikler, web sitelerinin arama motorlarındaki sıralama performansında son derece önemli bir rol oynuyor. SEO hosting paketleri ise hesap oluşturma, çok amaçlı C sınıfı IP’ler ve SEO stratejilerinin geliştirilmesine yardımcı olacak pek çok diğer imkanı kullanıcılarına sunuyor. SEO hosting kullanıcılara zaman içerisinde önemli oranda getiri sağlayacak yatırımlardan biri olarak kabul ediliyor. Web sitesinin iyi trafik alması ve arama motoru sıralamalarında üstlerde çıkması satışların artması ve daha çok kar elde edilmesi noktasında önemli bir role sahip bulunuyor.

SEO çalışmaları ile web sitelerine daha çok sayıda ziyaretçi çekilmesi hedefleniyor. Siteye arama motorları yoluyla gelen trafik, organik trafik olarak adlandırılıyor. Organik trafik web sitesinde sunulmakta olan ürünleri, hizmetleri vb aktif olarak arayan ve daha sık dönüşüm yapma eğiliminde olan kişileri ifade ediyor. Bu yüzden web sitelerinin organik trafiğe hitap edebilmesi için SEO kriterlerine ve stratejilerine uygun özelliklere sahip olması gerekiyor. Web sitelerinin sahip olduğu sayfa hızı, ziyaretçi sayısının artmasında etkili bir rol üstlendiğinden SEO için de en önemli kriterler arasında yer alıyor. Bir web sitesinde sayfalar ne kadar hızlı yükleniyorsa ziyaretçilerin o sitede vakit geçirme eğilimi artıyor.

LimonHost, SEO hosting paketleri ile kullanıcılarına ait web sitelerinin Google ve diğer arama motorlarına ait sonuçlarda üst sıralarda yer almasına katkıda bulunuyor. LimonHost SEO hosting paketlerinde sunulan IP seçenekleri sayesinde sunucudaki web siteleri birbirlerinden farklı IP’lere sahip oluyorlar. Böylece sunucudaki herhangi bir web sitesinin SEO performansından etkilenmeleri gibi bir durum ile karşı karşıya kalınmıyor. 

LimonHost Uzman Ekibi İle 7/24 Destek Veriyor 

Açılımı Control Panel olan cPanel hosting, Linux işletim sistemine sahip olan hosting paketlerine verilen isim olarak biliniyor. Dünya genelinde en çok tercih edilen kontrol paneli olma özeliğini taşıyan cPanel kontrol paneli sayesinde kullanıcılar internet sitelerinin ve sunucunun yönetimini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. 

İnternet sitelerinin sanal ortamda depolanması için ihtiyaç duyulan barındırma hizmetleri web hosting olarak adlandırılıyor. LimonHost tarafından kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre hazırlanmış bir  hosting paketi satın alındığında, kullanıcıya seçmiş olduğu paketin içeriğine göre özel bir kapasite ayrılıyor. Kullanıcıların bu alana yüklediği dosyaların dünyanın her yerindeki kullanıcılar tarafından her an erişilebilir olmasını web sunucu sağlıyor. 

LimonHost tarafından kullanıcılara sunulan hosting paketlerinden birini satın alan kullanıcıların seçtiği paket ücretsiz alan adını kapsadığı takdirde alan adı kaydı hemen yapılıyor. Ücretsiz domain kaydının yapılmasıyla birlikte LimonHost sunucularına kullanıcının seçtiği paket tanımlanıyor. Alan adını sayısal veriye dönüştürecek olan DNS kayıtları ekleniyor. Bu kayıtlar dünyanın dört bir yanındaki DNS sunucuları ile eşitleniyor. Tüm bu işlemler ortalama bir dakika gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleştiriliyor. Tanımlamaların bitmesinin ardından ihtiyaç duyacakları tüm bilgiler kullanıcılara e-mail ile gönderiliyor. 

LimonHost kullanıcılarına Linux ve Windows hosting hizmeti sağlıyor. Linux hosting paketleri LimonHost kullanıcılarına cPanel ile birlikte sunuluyor. cPanel aracılığı ile kullanıcılar tüm Linux web barındırma yönetimini kolaylıkla sağlayabiliyorlar. Windows hosting paketleri ise Plesk Panel ile sunuluyor. Plesk Panel de Windows host yönetiminin kolay bir şekilde yapılmasında önemli bir rol oynuyor. Alınması gereken web hosting hizmeti kullanıcıların açtıkları ya da açmayı düşündükleri web sitesinin kaynak ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterebiliyor. Bu konuda yeterli bilgiye sahip olmayan kullanıcılar LimonHost’un canlı destek hizmetinden yararlanarak en doğru seçimi yapabiliyorlar. 

İhtiyaç Duyduğunuz Her An LimonHost Yanınızda

Web sitesi açmak ve varlığını çevrimiçi platformlara da taşımak isteyen kullanıcıların öncelikle bir internet sitesi adresi belirlemeleri gerekiyor. Yalnızca bir domain name ya da alan adı alacak olan kullanıcılar, bununla ilgili kontrol ve kayıt işlemlerini LimonHost web sitesindeki alan adı arama bölümünden tamamlayabiliyorlar. LimonHost, web sitesi açmak isteyen kullanıcılarına ücretsiz alan adı hizmeti içeren web hosting paketleri arasından birini tercih etmelerini öneriyor. Eğer açılacak olan web sitesinin yüksek erişim sağlaması bekleniyorsa bu durumda sınırsız trafik ve sınırsız web disk alanı sağlayan paketlerden birinin tercih edilmesi saha doğru olabiliyor. Kullanıcılar LimonHost’un farklı özelliklere sahip hosting paketlerinden kendileri için en uygun olanı seçmelerinin ardından satın al butonuna basıp alan adı arama, alan adı yapılandırma ve hosting yapılandırma adımlarını tamamladıktan sonra web sitelerini kullanıma hazır hale getirebiliyorlar. 

LimonHost on yılı aşkın zamandır en yeni teknolojiler ile kesintisiz hizmet vermeyi sürdürüyor. 2009 yılında en ileri bulut teknolojilerini müşterileri ile buluşturan LimonHost işlerini hızlandırıp büyüme hedeflerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla başladığı yolculuğunu ilk günkü heyecanı ve tutkusu ile sürdürüyor. Bulut servisleri, barındırma hizmetleri ve teknoloji danışmanlığı alanında hizmetlerini genişleterek gücüne güç katmaya devam ediyor.

Exit mobile version