Son dakika AK Partili isim canlı yayında istifa etti! Rasim Arı kimdir?

AK Partili isim Rasim Arı’nın bir süredir AK Parti’den ve belediye başkanlığından istifa edeceği konuşuluyordu. Bugün kararını veren Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, canlı yayında istifa etti.

“İSTİFA EDİYORUM”

Arı düzenlemiş olduğu basın toplantısında kararını açıklarken, şu ifadeleri kullandı:

“18 aydır rahat yatak yüzü görmedim. Artık sağlığım kaldırmıyor. Görevimden istifa ediyorum. Cumhurbaşkanımızın emrinde ve izindeyim. Sakın ola ki bu sağlık sorunlarını başka bir mecraya çekip algı yapılmasın. Tedaviye çok sık gidip gelmem gerekiyor. Ölene kadar AK Partiliyim”

RASİM ARI KİMDİR?

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın istifa ettiğinin duyurulmasının ardından internet üzerinde Rasim Arı kimdir? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. 1975 tarihinde Nevşehir’de dünyaya gelen Rasim Arı, eğitimine Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi yüksek lisans üzerinden tamamlamıştır.

2001 yılında Maltepe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak ilk defa siyaset hayatına giren Arı, bundan tam 6 yıl sonra AK Parti Nevşehir Milletvekili için aday oldu.

2011 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği’ne göreve giden Arı, 2015 yılından itibaren Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevini sürdürdü.

31 Mart 2019 seçimlerinde ise Nevşehir Belediye Başkanı seçildi.

Exit mobile version