İşte EKPSS Sonuçlarının Açıklanacağı Tarih

2016/1 EKPSS / KURA TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

Engelli memur adayları 29 Nisan 2016 tarihinde girmiş oldukları 2016 EKPSS sonuçlarına 29 Temmuz 2016 tarihi itibari ile tercihlerini vermişler ve tercih sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başlamışlardı. Bir çok aday ÖSYM tarafından konu hakkında bir açıklama yapılmamasına tepki ile bakmışlardı.

Dün haberimizde de yayınladığımız üzere Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu tarafından Mecliste dile getirilen konu bir çok engelli memur adayınca takdirle karşılanmış ve vekilin bu örnek davranışı adayları sevindirmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Nurhayat Altaya Kayışoğlu ile iletişime geçip, kendilerine engellilerin değer verdiği konuda değerlendirme yapıp konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdıkları için teşekkür etmiş, bundan sonraki süreçte de müjdeli haber beklediğimizi belirtmiştik.

MÜJDELİ HABER GELDİ!

Konunun peşini bırakmayan Kayışoğlu verdiği sözü tuttu ve bizzat tarafımıza konu hakkında açıklamalarda bulundu. Kayışoğlu sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamada 2016/1 EKPSS – Kura tercihlerinin “alınan bilgilere göre 24 – 25’i gibi Cumhurbaşkanımızın özel programına göre huzurunda kura çekimi yapılacağı” bilgisini paylaştı.

Kayışoğlu’nun vermiş olduğu bu bilgi engelli memur adaylarını son derece memnun edeceği düşünülürken, adayların bu tarihe kadar saatlerce internet başında ÖSYM nin açıklama yapıp yapmayacağını bekleme işleminin sona erdireceğini düşünülmekte.

Bizlerde Kamupersoneli.net olarak Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nun engelli vatandaşlarımızın konularına karşı göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür eder, bu bilgiyi paylaştığı için mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. 

Exit mobile version