Anayasa Komisyonu Dokunulmazlıklar İçin Toplandı ( Periscope üzerinden canlı yayın yapılıyor)

TBMM ‘de Dokunulmazlıkların Kaldırılmasına Yönelik Anayasa Komisyonu Toplandı. Toplantıda hararetli anlar yaşanıyor. TBMM Anayasa komisyonunda HDP’liler ve diğer Partililer arasında tartışmalar çıktı. HDP Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım Twitter üzerinden “Şu anda TBMM Anayasa Komisyonu’nda bir Tiyatro ile bir halkın iradesine müdahale edilmek isteniyor. Asla muzaffer olmayacaksınız” dedi.

Uzun zamandır tartışması süren dokunulmazlıklar için Anayasa Komisyonu toplandı. Bilindiği gibi Ahmet Davutoğlu “Tüm dokunulmazlıklar kalksın” demiş ve bir çok parti söz konusu meydan okuma karşısında yorumlarda bulunmuştu. MHP ve CHP Kürsü dokonulmazlığı hariç tüm dokunulmazlıklar kalksın derken. Mecliste  en çok fezlekesi olan parti konumundaki HDP milletvekilleri farklı farklı yorumlarda bulunmuştu. Görüşmelerin hemen başında HDP’li milletvekilleri ile bir kaç milletvekilinin sözlü münakaşa içerisine girdiği görüntülendi.

Kamu haberleri, gündem haberleri, TBMM duyuruları ve toplantıları kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek her türlü gelişmeden ve haberden her yerde haberdar olun.

Exit mobile version