2021 Yılı Jandarma JÖH alımı var mı? Bu yıl JÖH alımları ne zaman yapılacak

Bu yıl 2021 JÖH Jandarma alımı için gözler MSB’de. Yüzbinlerce kişi bu yıl JÖH alımlarının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından bir ilan yayımlandı ve Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları bünyesine en az ön lisans mezunu astsubay alımı yapılacağı belirtildi.

JÖH ALIMI BEKLENİYOR

KPSS puan şartı aranmadan ve KPSS 60 puan şartı ile yapılacak astsubay alımı için başvurular internet üzerinden alınmaya başladı. TSK astsubay alımı ilanının yayımlanmasının ardından Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde JÖH alımı için bekleyiş arttı.

ŞUBAT AYINDA BEKLENİYOR

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yayımlanan duyurunun ardından sırada jandarma astsubay alımı bekleniyor. Jandarma Genel Komutanlığı astsubay alımı ilanının Şubat ayında yayımlanması bekleniyordu.

Jandarma astsubay alımı ön lisans ve lisans mezunları arasından yapılması bekleniyor. KPSS puan şartının ise 60 olması bekleniyor.

Peki size göre şartlarda bir esneme olmalı mıdır? JÖH alımları için beklentiniz neler? Aşağıdaki yorum kısmından belirtebilirsiniz.

Exit mobile version