Mesleki Yeterlilik Kurumu Personel Alımlarını İptal Etti

Mesleki Yeterlilik Kurumu Personel Alımını İptal Ettiğini Duyurdu

Personel alımını iptal ettiğini açıklayan Mesleki Yeterlilik Kurumu ilanın iptal gerekçesiyle alakalı herhangi bir şey bildirmedi. Mesleki Yeterlilik Kurumu ilanın iptal edildiğinin açıklanması şu şekilde ; “Kurumumuza İŞKUR aracılığıyla uzman yardımcısı ve muhtelif pozisyonlarda yapılacak olan personel alımı iptal edilmiştir.” Açıklamasına yer verildi.

Mesleki Yeterlilik Kurumu Personel Alım İlanı İptal Edildi

İlanlara son başvuru tarihi şubat’ın 8 ‘i olarak belirlenmişti. İŞKUR üzerinden verilen ilanların ve personel alımının iptal edildiği Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından bir açıklamayla adaylara ve ilgililere duyuruldu. Personel alımının neden iptal edildiğine dair herhangi bir bilgi yer almayan duyuruda uzman yardımcısı ve çeşitli pozisyonlar için gerçekleşecek personel alımı iptal edilmiştir tarzında bir bildiri yayımlandı. Başvuruda bulunan adayların tepkileri ne olacak bilinmez.


Mesleki yeterlilik kurumu farklı pozisyonlarda 41 adet personel alımı yapacağına dair personel alım ilanı vermişti. Uzman Yardımcısı, Bilgisayar Mühendisi, Avukat, Mütercim tercüman,  Muhasebeci , Büro Görevlisi, Sekreter alımı için başvuruları kabul etmeye başlamıştı. İŞKUR üzerinden başvuruları kabul eden Mesleki Yeterlilik Kurumu ilgili pozisyonlara ileri tarihte personel alımı yapılıp yapılmayacağına dair herhangi bir bilgilendirme yapmadı. 

Kamu haberleri, personel alımları, sınavlar ve benzeri haberleri kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. Kamu haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Exit mobile version