2020 EKPSS soruları ve cevapları ÖSYM tarafından erişime açıldı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden çok çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda 15 Kasım’da gerçekleştirilen EKPSS sorularının ve cevaplarının erişime açıldığı belirtildi. 

Yayımlanan duyuruda 15 Kasım 2020 tarihinde uygulanan 2020-Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2020-EKPSS) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının yayımlandığı belirtildi. Ayrıca soruların ve cevapların yüzde 10’unun yayımlandığı ifade edildi.

Duyuruda sınava başvuran adayların Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularına ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebilecekleri vurgulandı.

SORULAR VE CEVAPLAR YAYIMLANDI

Konu hakkında yayımlanan duyuru şöyle oldu:

15 Kasım 2020 tarihinde uygulanan 2020-Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2020-EKPSS) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının % 10’u aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 16 Kasım 2020 tarihinde saat 15.45’ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM’ye aittir. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Sorular ve cevaplar için TIKLAYIN.

Exit mobile version