Özel Sektör İş İlanları

İstanbul'da bulunan çağrı merkezine lise mezunu 40 personel alımı yapılacak!

İstanbul ilinde faaliyet gösteren Target İletişim Hizmetleri ve Danışmanlık Anonim Şirketi tarafından Türkiye İŞ Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni bir iş ilanı yayınlandı. İŞKUR’un açık iş ilanları sayfasında 00005759995 nolu yayınlanan ilana göre Target İletişim, en az lise mezunu 40 personel alımı yapacak.

Personel alımı başvuruları İŞKUR üzerinden yapılacak olup, başvuru yapmak isteyen adayların en geç 30.11.2020 tarihine kadar başvuru işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Bunun için aşağıda verilen linki kullanabilirsiniz. Alınacak 40 personellerle ilgili şirket tarafından yapılan açıklamalar şöyle;

İŞ TANIMI

Target İletişim Hizmetleri ve Danışmanlık AŞ. 2011 yılından bugüne çağrı merkezi sektöründe yüksek müşteri memnuniyeti sağlama için alanında yetkin, yenilikçi ve güvenilir bir şirket olarak 600 ün üzerinde uzman kadrosu ile kurumsal müşterilerine hizmet vermektedir. Sektörünün faaliyet ve etki alanın genişletmeye yönelik kurumsal müşterileri ile iş ve güç birlini hedefleyerek sunduğu hizmetler ile kurumsal müşterilerine katma değer ve rekabette fark yaratır.

Pandemi sürecinde geçici olarak evden çağrı alma uygulamasına geçiş yapmıştır.

“Evden Çalışma Modeline” uygun, bünyesinde bulunan Telekomünikasyon, bankacılık ve finans sektörünün mevcut müşterilerine yeni ürün ve hizmetlerin satışını ve tahsilatını yapacak ‘fatura ve hesap tahsilatçısı’ aranmaktadır.

Asgari ücret + Prim

Servis Multinet + Fazla Mesai

ik@targetiletisim.com adresine özgeçmişlerinizi iletebilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI

En az lise mezunu,

Çözüm odaklı, düzenli ve disiplinli,

Minimum 6 Çağrı Merkezi deneyimi,

21-38 yaş arası,

Rekabet ortamında, hedef odaklı ve enerjik çalışabilen,

Tercihen Anadolu Yakasında ikamet eden,

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Pandemi nedeniyle görüşmeler online olarak yapılacaktır.

ik@targetiletisim.com adresine özgeçmişlerinizi iletebilirsiniz.

Başvuru ekranı için tıklayınız