Kırıkkale Üniversitesi Akademik Personel Alımı Yapacak

Kırkkale Üniversitesi 3 Yardımcı Doçent alımı gerçekleştirecek. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından da yapılan akademik personel alım ilanına göre üniversitenin aşağıdaki bölüm/Anabilim/Anasanat Dalları için 3 Yardımcı Doçent Alımı Yapacağı bildirildi.

Kırkkale Üniversitesi Alınacak Personel Sayısı ve İlgili Bölümler

İslami İlimler Fakültesi

Temel İslam Bilimleri Bölümü  
Tefsir 1 Yardımcı Doçent alınacak  (Başvuruda bulunacak adayların Kur’an Anlayışları ve Sûrelerin Dönemleri konusunda çalışmaları olmalı.)
Tasavvuf  1 Yardımcı Doçent alınacak (Başvuruda bulunacak adayların  Bektaşilik ve Tasavvuf Sembolizmi üzerine çalışmaları olmaksı gerekmektedir)

Fen Edebiyat Fakültesi 
Matematik Bölümü

Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi 1 Yardımcı Doçent Alınacak (Başvuruda bulunacak adayların Kompleks q-integral operatörlerinin yakınsaklığı ve ortogonal polinomlar içeren lineer pozitif operatörlerin yakınsaklığı konularında çalışmaları olmalı.)

Kırkkale Üniversitesi Akademik Personel Alımı İçin Belirtilen Şartlar

Başvuruda bulunacak adayların başvuru dilekçelerine bilimsel çalışma ve yayınlarını ayrıca özgeçmişlerini de kapsayan yayın listelerini -4 takım dosya ile birlikte ilgili birimlere şahsen iletmeleri gerekiyor. Söz konusu kadrolara başvuruda bulunacak adaylar için yapılacak yabancı dil sınavı yeri ve tarihi müraacat tarihinin bitimi itibariyle ilgili birimler tarafından ilan edilecek, başvuruda bulunacak adayların devlet hizmetine girmelerinde herhangi bir engelinin olmaması gerekiyor,  ilgili akademik personel alım ilanına posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek, yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması gerekiyor.

Kırkkale Üniversitesi Akademik Personel Alımı Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?
Kırıkkale Üniversitesi 3 Akademik Personel alımı için başvuruların başlama tarihi 28 mart 2016 ,  Son başvuru tarihi 11 Nisan 2016 olarak belirlendi.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından yapılan akademik personel alım ilanının tamamına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net

Exit mobile version