Adalet, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, ÇSG ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına Atama Kararları

Adalet Bakanlığı

Adalet Bakanlığı’nda açık bulunan 1. drece kadrolu ve +5300 ek göstergeli Bakanlık Yüksek Müşavirliğine Bilal Çetin atandı. Bilal Çetin’in Adalet Bakanlığı Yüksek Müşavirliğine atanmasıyla ilişkin karar resmi gazetede Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Bekir Bozdağın imzasıyla Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla gerçekleşti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun imzasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayını taşıyan atama kararına göre Bursa, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne Mehmet Latif Deniz atandı. Atama karar resmi gazetenin 26 Mart 2016 tarihli sayısında yayımlandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan başlıklı atama kararına göre ilgili bakanlıkta açık bulunan 1. derece kadrolu ve ek +6400 ek göstergesi bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı’na Bakanlık Müşaviri Mustafa APAYDIN atandı. Atama kararında Bakan Süleyman Soylu ve Ahmet Davutoğlu’nın imzası Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı bulunuyor.
yine Çalışma Bakanlığı’nda açık bulunan 1.derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine Mehmet Hamdi ÖZÇELİK’in atanmasına ilişkin karar bulunuyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından başlıklı atama kararına göre isi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun imzası ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayının bulunduğu atama kararına göre Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ateş’in yeniden atanması kararı bulunuyor.

Kamupersoneli.net

Exit mobile version