Açık Öğretim Orta Okulu Sınav Soruları ve Cevap Anahtarları

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından bu gün hafta sonu gerçekleşen sınavların soru ve cevap anahtarları yayımlandı.

Az önce Mesleki açık öğretim lisesi 2.dönem sınavının soruları ve cevap anahtarları yayımlanmıştı. Hemen ardından yine 20 Mart 2016 tarihinde gerçekleşen 134 bin kişinin merakla beklediği sorular ve cevaplar yayımlandı. Sınav sorularını ve cevap anahtarını haberin sonundaki linklerden edinebilirsiniz.

Mesleki Açık Öğretim Ortaookulu 2.Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı

Açık Öğretim Orta okulu ikinci dönem sınavı soruları ve cevap anahtarları yayımlandı. Sınava ülke genelinde 134 bin 565 öğrenci katılmıştı. 20 Mart 2016 pazar günü iki oturum halinde gerçekleşen sınavın soruları ve cevap anahtarı az önce Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesinden yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Haftasonu 4. Sınav Yapılmıştı

​Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hafta sonu 4 sınav yapılmıştı. Sınavlardan birisi de Açık Öğretim Ortaokulu öğrencilerinin 2.dönem sınavıydı. Sınav iki oturum halinde gerçekleşti. Sınava yurt dışında katılım olmadı. Sınav 5 sınav merkezinde 134 bin öğrenciyle gerçekleşti.Ve sınava giren 134 bin öğrencinin merakla beklediği sorular ve cevap anahtarları 25 Mart 2016 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna duyuruldu.

Exit mobile version