IŞİD Alarmı :"Ankara Emniyet Teşkilatı 1 İngiliz Vatandaşını Gözaltına Aldı"

Son zamanlarda Avrupa’da ve Türkiye’deki terör faaliyelerini arttıran IŞİD terör örgütünün üyesi olduğu gerekçesiyle bir kişi Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından göz altına alındı.

IŞİD terör örgütü mebsubu olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan şüphelinin ingiliz vatandaşı olduğu öğrenildi. M.A isimli şüphelinin Emniyet Genel sorgulaması bittikten sonra Göç İdaresi Müdürlüğü’ne sınır dışı edilmek üzere teslim edildi. 
Son zamanlarda terör faaliyetlerinin ve saldırılarının artması üzerine emniyet istihbarat ve istihbarat birimleri harekete geçti.Her geçen gün yeni bir operasyon haberi geliyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri gelen ihbarlar doğrultusunda, Altındağ İlçesinde bulunan bir otele operasyon düzenledi.

Operasyon esnasında ingiliz vatandaşı olduğu öğrenilen ve IŞİD’le bağlantılı olduğundan şüphelenilen M.A isimli şahıs Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yapılan sorgulama sonrasında M.A isimli ingilizin sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildiği öğrenildi.

Terör örgütü IŞİD bir kaç gün önce Belçika’da yaptığı terör saldırıları sonucu 38 insanın hayatını yitirmesine yol açmıştı.Yine 19 mart 2016 tarihinde İstanbul’un en işlek caddelerinden biri olan istiklal caddesinde DAEŞ terör örgütü mensubu terörist intihar saldırısı düzenlemiş 5 kişi hayatını kaybetmiş 30 kişi yaralanmıştı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri Altındağ ilçesinde bir otelde yaptıkları çalışmada, terör örgütü IŞİD üyesi olduğu gerekçesiyle M.A. ismindeki bir İngilizi gözaltına aldı. Şüpheli, sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Exit mobile version