2016-YGS Sonuçları Açıklandı Sonuçlarınız Nasıl ? (Öğrencilerin Yorumları)

13 Mart 2016 sabah saat 10:00’da sınava giren ve 160 dakika sınav heyecanı yaşayan 2 milyon öğrencinin merakla beklediği 2016-YGS sınav sonuçları ÖSYM resmi internet sayfasından yayımlandı.
Sınav sonuçlarını gören bazı öğrenciler sevinirken, bazıları burukluk yaşadı.2016-YGS Sonuçları Açıklandı Sınav Sonuçlarınız Nasıl?
Bizim sınava girdiğini bildiğimiz bir kaç adaya ulaştık ve sınav sonuçları hakkında ufak bir konuşma yaptık. Sınav sonuçlarının iyi geçtiğini ve beklediğinden daha iyi olduğunu dile getirdiler. Kamupersoneli.net olarak herhangi bir haber sitesinden farkımız öğrencilerin dertlerini, sınavlara giren adayların görüşlerini almak ve onları haberleştirmektir.

Sınav Hakkındaki Görüşleriniz Neler?

Peki siz değerli ziyaretçilerimizden ya da velisi olduğunuz öğrencilerden sınava girenler oldu mu? Sınav sonuçlarınız nasıl? sınav hakkında görüşleriniz, şikayetleriniz neler? bunları dilerseniz forum.kamupersoneli.net adresinden dilerseniz sayfamızın altında bulunan yorum kısmından bizlere iletebilirsiniz.

2016-YGS ‘de Erken Çıkarılan Öğrencileri Haber Yapmıştık
Ankara’da bir sınav merkezinde 2016-YGS sınav süresinin bitimine 10 dakika kala çıkarılan öğrencilerden bazıları bize ulaşmış ve velilerini de dinledikten sonra bunu haberleştirmiştik. Sınav sonuçları, sınavın kendisi her ne olursa olsun kamupersoneli.net olarak sizleri dinlemekten büyük zevk alacağımızı bilmenizi isteriz. Sizlerden gelen yoğun talep doğrultusunda forum sayfamızı aktif hale getirdik. Yine kamu haberlerinden, sınav takviminden, gündemdeki gelişmelerden vakit kaybetmeden haberdar olmak istiyorsanız , android cihazlar için geliştirdiğimiz kamupersoneli.net android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Exit mobile version