Sınavlar

2016-YGS Sonuçları Açıklandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) resmi internet sitesinden yapılan duyuruyla 2016-YGS sonuçları açıklandı. 2 milyonu aşkın adayın 13 mart 2016 günü heyecanını yaşadığı Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın sonuçları az önce ÖSYM’nin resmi sitesinden açıklandı. Sınav sonuçlarını görmek için ÖSYM resmi internet sitesine giriş yapabilirsiniz.

2016-YGS Sınav Sonucunu Nasıl Görebilirim?

2016-YGS Sınav Sonucunu görebilmek için osym.gov.tr adresine giriş yapmanız gerekmektedir. osym.gov.tr adresinde sınav sonuçlarını görmek için tıklayınız linkine tıkladıktan sonra sistem sizden Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı ve Aday şifrenizi isteyecektir. TC kimlik numaranızı ve aday şifrenizi girdikten sonra gönder butonuna tıklayın, 2016-YGS Sınav Sonucu ekranı karşınıza gelecektir.

13 Mart 2016 tarihinde 2 milyonu aşkın aday tarafından yaşanan ve yükseköğretime geçişte ilk adım olan 2016-YGS sonuçları ÖSYM resmi internet sayfasından yapılan duyuruyla açıklandı. ÖSYM resmi internet sayfasından 2016-YGS Sınav Sonuçlarını görebilirsiniz. 

Kamu haberleri, sınav sonuçları, sınav haberleri, personel alımları ve daha fazlasını kamupersoneli.net’de bulabilirsiniz. Android uygulamamızı cep telefonunuza indirerek son gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

2016-YGS sonuçlarını göremiyorum aday şifremi unuttum

OSYM resmi internet sitesinden 2016-YGS sonuçlarını aday şifrenizi unuttuğunuz için göremiyorsanız sayfanın altında bulunan aday şifremi unuttum linkine tıklayarak ilgili sayfaya gidip yeni şifre talebini nasıl oluşturabileceğinizi görebilirsiniz.

Kamupersoneli.net