YGS'ye Giren Adaylar: "Sınavlar İptal Mi Oldu?"

Ölçme, seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir’in bu gün yaptığı açıklama sonrası YGS’e giren öğrencilerin akıllarında “sınav iptal olacak mı?” sorusu dolaşmaya başladı. 13 Mart 2016 tarihinde 2 milyon’dan fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) tartışmaları devam ediyor.

Öğrencilerin Kafası Karıştı Peki Sınavlar İptal Mi Oldu?

Sınav günü ve sonrasında sınavdaki bazı soruların yanlış olduğu ve bazı sorularda mantık hatası olduğu iddia ediliyordu, gün içerisinde Ölçme, seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir yapılan itirazların değerlendirildiğini ve sınavda bulunan 2 sorunun iptal edildiği 1 sorunun da cevap şıkkının değiltirildiğini açıkladı.

ÖSYM’den Herhangi Bir Açıklama veya Duyuru Bulunmuyor

Sınavın iptal edilmesi gibi bir durum söz konusu değil. ÖSYM tarafından bu konuda herhangi bir resmi açıklama gelmedi. ÖSYM sınav takvimine göre sınav sonuçları yarın açıklanacak. Sınav sonuçlarını ve sınav hakkındaki tüm bilgileri Kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. Aklınızdaki soruları, görüşlerinizi ve deneyimlerinizi forum.kamupersoneli.net adresinden bizlerle ve ziyaretçilerimizle paylaşabilir onlarla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Exit mobile version