KYK Personel Alımı İçin Sözlü Sınavlar Ne Zaman Yapılacak?

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1403 personel alımı yapıyor. Çeşitli şehirlerde yapılacak personel alımları için başvuru süreci başladı. Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) personel alımı ile ilgili detayları daha önceki haberlerimizde belirtmiştik. Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 842 Kadın, 561 erkek personel alımı gerçekleştirecek.

KYK Personel Alımı İçin Sınavlar Nerede Yapılacak?

Sınavlar Adana, Antalya, Ankara, Bolu, Bursa, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya , Malatya, Samsun, Trabzon, Van şehirlerinde gerçekleşecek.

KYK Personel Alımı İçin Sınav Tarihleri Ne Zaman Açıklanacak?

Kredi Yurtlar Kurumu ‘nun 1403 personel alımı için başvuruda bulunup sözlü sınava katılmaya hak kazananların listesi 8 Nisan 2016 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) (www.gsb.gov.tr) ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) (www.kyk.gov.tr) internet sayfalarında ilan edilecek. Sınav tarihi , Sınav yeri yine 8 Nisan 2016 tarihinde GSB ve KYK resmi internet sayfalarından duyurulacak. Başvuruda bulunan adaylara ayrıca bir yazı gönderilmeyecek.

KYK Personel Alımı için Sözlü Sınav Nasıl Olacak?

Kredi Yurtlar Kurumu personel alımı için yapılacak sözlü sınav genel kültür, ifade yeteneği ve muhakeme gücü, temsil kabiliyeti ve iletişim becerileri başlıkları altında gerçekleşecek ve her biri ayrı komisyonlar tarafından yapılacak.

KYK Personel Alımı İçin Sözlü Sınav Başarı Oranı Nedir?

KYK sözlü sınavında 100 puan üzerinden en düşük 70 puan alan adaylar sözlü sınavda başarılı sayılacak.

Exit mobile version