Kpss A Memur Alım İlanları

AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı Sözleşmeli personel alımı yapacağına dair duyuru yayımladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı’na alınacak personeller Programlama uzmanı, Teknik Uygulama uzmanı ve Fayda Maliyet uzmanı olarak açıklandı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı Sözleşmeli personel alımı için başvurular nereden yapılıyor?

AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı Sözleşmeli Personel alımı için başvurular ab@csb.gov.tr adresinden yapılıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı’na Başvuru Şartları Neler?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı sitesinde adaylar için yayımlanan ilan dosyasında aranılan kriterler şu şekilde açıklanmış;

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alımı İçin Aranılan Kriterler

Senior Expert için minimum 10 senelik profesyonel tecrübe, üniversite mezunluğu, harika derecede ingilizce bilgisi , Junior Experts için ise 3 senelik profesyonel tecrübe , üniversite mezunluğu ve harika şekilde ingilizce bilgisi.

İletişim Adresi?

ilanda iletişim adresi olarak Mustafa Kemal Mahallesi, Eskişehir Devlet Yolu (Dumlupınar Bulvarı) 9. km. No: 278 Çankaya / Ankara belirtilmiş.

İlan Dosyası

İlan Dosyasını bilgisayarınıza indirmek için TIKLAYINIZ

Kamu kurum ve kuruluşlarının personel alım ilanları, kamu haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip edebilirsiniz. Kamu Personeli Forumu yoğun istekleriniz doğrultusunda açıldı. Forumda uzmanlarımıza ve ziyaretçilerimize merak ettiğiniz konular hakkında sorular sorabilir , tartışmalara katılabilir, sorulan sorulara yanıt verebilirsiniz.

Kamupersoneli.net