Laborant ve Veteriner Sağlık Teknikerleri Kadro istiyor

Ben laborant ve veteriner sağlık teknikeriyim . 2012 girişli olup 2014 yılında mezun oldum mezun olmadan önce bende diğer laborant ve veteriner sağlık teknikerleri gibi kpss ye hazırlandım tam 14 ay boyunca evden çıkmayıp ders çalıştım memur olarak atanabilmek ve kendi alanımda çalışabilmek için. Evet önceki 2012 puanlarına baktığımda hastanelere sağlık teknikeri olarak atanan 113 kişi vardı bir daha bu şekilde devam eder umuduyla kpssye olabildiğince fazla çalıştım ve 2014  kpss den 85,28747 puan aldım son iki senedir evet bu atamada bu atamada deyip hayal kırıklığı yaşadım ve hiçbir yerde adam yerine konulmayıp çalışması da cabası.

Evlilik hayali kurdum hayal kırıklığı sonuçta bir atanma umududur yerleşip durmuş kafaya. Olmadı  ne geleceğim ile ilgili bir hayal kurabildim nede bir çalışma yapabildim şimdi kpssye girebilirmiyim aynı seviyede bir puan çıkarabilirmiyim doğrusunu söylemek gerekirse ben bir daha aynı şekilde aynı motivasyonda çalışamam evet bende birçok arkadaşım gibi bir lisans programıda okudum ama yine atanma umuduyla bitirmedim tek ders uzatmak zorunda kaldım puanım da yanmaması için elimden gelen ne varsa yapıyorum.

Geçen günlerde müjdeli bir haber diyebileceğim bir haber gördüm ve o gün mutluluktan ağladım çünkü GTHB bakanı sayın Faruk Çelik bir açıklama yaptı ve 2071 personel alacağını duyurdu, o haberde veteriner sağlık teknikerlerinin alınacağını resmi twitter adresinden de görünce mutluluktan ağladım. Çünkü ilk defa olucak dedim yirmi sekizincisi olduğum bölümden atanabilecektim. Bekledim sabırsızlandım diğer arkadaşlarım gibi diğer teknisyen ve tekniker arkadaşlarım gibi. Ve bir  gün sayın Faruk  Çelik bir açıklama daha yaptı 1677 sözleşmeli kadro açtık ve bu şu bölümlerden alınacak heyecanla baktım ama veteriner teknikeri yoktu hayal kırıklığı yaşadım ve bu sefer dünyam başıma yıkılmıştı sanki çünkü olacağına yürekten inanmıştım sayın Faruk Çeliğe inanmıştım. İlk defa bir bakanın bizi yarı yolda bırakmayacağını düşünmüştüm ama olmadı oda yapmadı.

Bugün bu yazımı paylaşmasını istediğim kamupersoneli.net adminlerine sonsuz müteşekkirim. Buradan bir açıklama yapmak istiyorum gıda tarım ve hayvancılık bakanlığının neredeyse her bünyesinde bize ihtiyacınız var . Sayın bakanım biz veteriner sağlık taknikerleri ve teknisyenleri olarak gıda tarım ve hayvancılık bakanlığında çalışmalıyız. Lütfen lütfen lütfen sayın bakanım bu 1677 kişilik alıma ilaveten bizlere de kadro verin sözleşmeli veya kadrolu fark etmez devletimizden umutluyuz umutlarımızı ümitlerimizi yıkıp geçmekten vazgeçin gerçekten bu alımı hak ediyoruz.

2071 kişiyi şimdi alıcaz dediniz ve 1677 kişi alıcaz diye değiştirdiniz meclisteki konuşmanız beni öylesine duygulandırdı ki gerçekten bizim derdimize son vericek dedim şimdi sayın bakanım geriye kalan 394 kişilik boş yer bıraktınız bu atamalara ilaveten daha klavuz çıkmadan lütfen laborant ve veteriner sağlık teknikerlerine kadro verin bizim buna devletimizin sesimizi duymasına ihtiyacımız var lütfen destek olun bize lütfen ilave atama yapın saygılarımla.

Exit mobile version