Eğitim

YÖK "Bakü Enerji Yaz Okulu" Duyurusu Yaptı

Azerbaycan’da bulunan Azerbaycan Diplomatik Akademisi Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Hazar Enerji ve Çevre Merkezi 10 senedir Bakü Yaz Enerji okulunu düzenliyor.

Bu sene Bakü Bakü Yaz Enerji Okulu 10-22 Temmuz 2016 tarihinde düzenlenecek. İki sertifika bulunan program kapsamında enerji ve çevre meselelerinin analizi için dünyanın bilinen ve ünlü bilim adamları, siyasetçiler ve uzmanlar bir araya gelecek. Yaz enerji okuluna katılım gösterenlere enerji hukuku, çevre ve enerji, enerji ekonomisi , doğalgaz ve petrol işletmeciliği hakkında çeşitli bilgiler verilecek.

Azerbaycan’lı Bakanlar ve Dünyanın En Büyük Petrol Firmalarının Üst Düzey Yetkilileri Katılacak

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) resmi sitesinden ilgililere yapılan duyuruyla Bakü Yaz Enerji Okulu’nun bu sene 10-22 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşeceği bildirildi. Katılımcılar araswında Azerbaycan Dış İşleri bakanı, Enerji bakanı, Ekoloji ve Doğal Kaynaklar bakanı da olacak ayrıca. Yine Bakü Yaz Enerji Okulu’na TAP, BP, Totatl, Statoil, PETRONAS, Exxonmobil gibi petrol şirketlerinin üst düzey yetkilileri de katılacak.

Bakü Yaz Enerji Okulu​ Resmi Program ve Daha Fazlası

Azerbaycan Diplomatik Akademisi Üniversitesi bünyesinde faaliyerlerini sürdüren Hazar Enerji ve Çevre Merkezi tarafından 10. kez düzenlenecek olan Bakü Yaz Enerji Okulu’yla ilgili Yükseköğretim Kurulu tarafından paylaşılan ek dosyasına göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Kamu haberlerinden, YÖK bilgilendirmelerinden, MEB ve YÖK sınavlarından, KPSS haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net