Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı İnternet Sitesi Açıldı

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı resmi internet sitesi yayın hayatına başladı. Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) resmi internet sitesi yenilenen arayüzüyle ziyaretçilerine merhaba dedi.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) resmi internet sitesinin yayın hayatına başladığına dair Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesinden de duyuru yapıldı.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) insanlığa hizmet amacıyla 2015 yılında kuruldu. 

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Merkezi Nerededir?

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı’nın Merkezi İstanbul’dadır.

TÜSEB’e Nasıl Ulaşabilirim?

TÜSEB İstanbul Ofisine 0216 578 06 75 numaralı telefondan yada Genel Sekreter Prof.Dr. Bayram Yılmaz’ın elektronik posta adresiyle ulaşabilirsiniz. bayram.yilmaz@tuseb.gov.tr 

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Enstitütüleri

Türkiye Kanser Enstitüsü , Türkiye Biyoteknoloji Enstitüsü, Türkiye Anne Çocuk ve Ergen Sağlığı Enstitüsü, Türkiye Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Enstitüsü, Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü

TÜSEB PROJELERİ

 

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) ‘in mevzuat çalışmalarının 2017 yılına kadar tamamlanması gerekiyor.O Yüzden şimdilik herhangi bir projeye destek verilemiyor.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB)’in resmi sitesine nasıl ulaşabilirim?

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı resmi internet sitesine “http://www.tuseb.gov.tr/index.php” linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 Kamupersoneli.net

Exit mobile version