Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı açıldı mı?

Sağlık Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden başvuru yapanlar arasında kura ile işçi alımı olacağı açıklanmıştı.

HASTANELERDE ÇALIŞACAK İŞÇİLER İÇİN KURA ÇEKİLİŞİ YAPILACAK

Hastanelerde çalışmak isteyenler için Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan işçi alımı ilanında kura sonuçlarının bugün ve yarın açıklanacağı duyuruldu.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA SİTESİ AÇIKLANDI

Ayrıca Sağlık Bakanlığı kura çekilişi sonrasında sonuçların yayımlanacağı adresi de açıkladı. Sağlık Bakanlığı  kura sonuçları iscisonuc.saglik.gov.tr/Giris.aspx internet adresinden ilan edilecektir.

Sağlık Bakanlığı kura çekilişi de il il belli oldu. Sağlık Bakanlığı tarafından noter huzurunda bugün ve yarın kura çekilişi yapılacak iller şöyle:

SAĞLIK BAKANLIĞI 8 Nisan KURA SONUÇLARI AÇIKLANACAK İLLER

Bakanlık Merkez Teşkilatı, Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elâzığ, Erzurum, Hakkâri, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Mardin, Mersin, Muş, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Zonguldak illeri için,

SAĞLIK BAKANLIĞI 9 Nisan KURA SONUÇLARI AÇIKLANACAK İLLER

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova ve Yozgat illeri için kura işlemi gerçekleştirilecektir.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Exit mobile version