Osmaniye'de Tacizci Öğretmen Tutuklandı

Son zamanlarda çeşitli kurum ve kuruluşların içerisinde cinsel istismar olaylarının arttığı görülüyor. Özellikle okullarda daha ön plana çıkan cinsel istismar iddialarına bir yenisi daha eklendi. Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde bulunan bir ilkokul’da sınıf öğretmenliği yapan  B.Ö 4. sınıf öğrencilerinden 6 kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutulandı.

Osmaniye’de Taciz Skandalı

Osmaniye’deki ilkokulda eğitim hayatını sürdüren kızların velileri, son zamanlarda çocuklarının hal ve hareketlerinde değişiklik gördüğünü iddia ederek okul yönetimine durumu belirtti. Değişikliğe anlam veremeyen 6 öğrencinin velileri okul yönetimine durumu bildirdikten sonra okul yönetimi tarafından başlatılan soruşturma ve araştırma neticesinde 4.sınıfa giden öğrencilerin öğretmenleri B.Ö tarafından cinsel tacize uğradıkları öğrenildi. Öğrenciler okul yönetiminin bilgilendirmeleri doğrultusunda psikolog ve eşliğinde Emniyet Müdürlüğüne ifade verdi ve sınıf öğretmenlerinin kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu dile getirdi. Göz altına alınan sınıf öğretmeni B.Ö emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliye tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Adını Değiştirmiş

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hakkında idari soruşturmanın başlatıldığı 53 yaşındaki tacizci öğretmenin 6 yıl önce eşinden ayrıldığı ve hiç çocuk sahibi olmadığı öğrenildi. B.Ö’nün daha önce isminin farklı olduğu ve ismini 1 sene önce mahkeme kararıyla değiştirdiği öğrenildi.

Kamupersoneli.net

Exit mobile version