Sınavlar

ÇED Doğrulayıcı Sınavı Soruları ve Cevapları

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Doğrulayıcı Sınavı soruları ve cevap anahtarı MEB’in resmi sitesinde yaptığı duyuruyla birlikte yayımlandı.

ÇED Doğrulayıcı Sınavı Ne Zaman Yapılmıştı?
ÇED doğrulayıcı  sınavı dün (20 Mart 2016 tarihinde) Ankara’da yapılmıştı.

Sınav Ne Kadar Sürmüştü?
ÇED doğrulayıcı Sınavı 90 dakika sürmüştü. ÇED doğrulayıcı Sınav sonuçları ve detaylar hakkında bilgileri sitemizde bulabilirsiniz. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)  tarafından yapılan ÇED doğrulayıcı sınavı sonuçları 8 Nisan 2016 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesinde (www.meb.gov.tr ) ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı resmi sitesinnde (www.csb.gov.tr) adresinde açıklanacak.Daha önce siz değerli ziyaretçilerimize sınav konularını bildiren bir haber yapmıştık. Yine sınav sonrasında bilgilendirmelere devam edeceğimizi söylemiştik.

Kamuyu ilgilendiren her türlü haber ve ilanı sitemizden takip edebilirsiniz

Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından yapılacak duyuruları anlık olarak takip ediyor ve siz değerli ziyaretçilerimize en güncel haberleri iletmeye gayret gösteriyoruz. 20 Mart 2016 tarihinde Ankara’da gerçekleşen ÇED Doğrulayıcı sınavının soruları ve cevap anahtarına ulaşmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. Sizce dün gerçekleşen sınav zor muydu? sınav hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz. Her türlü haberden , duyurudan, ilandan anında haberdar olmak istiyorsanız kamupersoneli.net’in andorid telefonlar için geliştirilmiş olan uygulamasını indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net