Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İlköğretim Mezunu Engelli Personel Alımı Yapacak ( Merkezi Atama)

 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na İlköğretim Mezunu Engelli Personel Atanacak

EKPSS heyecanı başladı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı EKPSS / Kura ile engelli personel alımı yapacak bakanlıklardan bir tanesi. İlköğretim düzeyinden tercih yapacak adaylar için paylaşılan tabloda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Hizmetli Kadrosu için Ağrı, Antalya , Ardahan, Aydın, Batman, Bayburt, Bilecik, Sakarya, Sinop ve Şanlıurfa illeri için engelli personel ataması yapılacağı öğrenildi. EKPSS / Kura ile tercih işlemi yapacak adaylar söz konusu iller için tercihlerini gerçekleştirebilirler.

Tercih işlemleri ne zaman sona erecek?

2016 EKPSS/ Kura ile Kamu Kurumlarına Engelli Memur Yerleştirme işlemleri için tercihler 13 Temmuz ile 22 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Engelli Memur atamaları ile ilgili tüm detayları kamupersoneli.net adresinde bulabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları ve sorunlarınızı forum.kamupersoneli.net adresinde dile getirebilir, EKPSS ile ilgili tüm gelişmelerden anında haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını ücretsiz olarak google play üzerinden indirebilirsiniz.

%40’ın Üzerinde Çalışabilir Engelli Raporu Olmayan Başvuruda Bulunamaz

EKPSS / Kura kapsamında tercih yapacak adayların %40 ve üzerinde çalışabilir engelli raporuna sahip olmaları gerekmektedir. Sağlık raporlarında %40’dan daha az engelli oldukları belirlenen adaylar EKPSS ve Kuraya başvuruda bulunamamaktadır. 
Exit mobile version