KOSGEB Bilişim Personeli Alımı

Personel Alımını Gerçekleştirecek Kurum

KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ İŞLETMELERİ GELİŞTİRME VE DESTEKLEME İDARESİ BAŞKANLIĞI (KOSGEB)

KOSGEB Personel Alım Şartları

Devlet Memurları Kanunu (DMK)’nın  48. maddesinde geçen genel şartlara sahip olmak , üniversitelerin 4 senelik bilgisayar mühendisliği, elektronik ve elektrik mühendisliği, endüstri mühendisliği mezunu omlak yada YÖK tarafından kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, Yazılım ve yazılım tasarımı ve geliştirilmesiyle bu sürecin yönetimi konusunda en az 3 yıllık tecrübeye sahip olmak,  Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağların yönetimi güvenliği konusunda bilgi sahibi olmaları ve güncel programlama dillerinden en az iki tanesini bildiğini belgelemek, Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş olmak ya da askerlik hizmetinin ertelenmiş , yedek sınıfına geçirilmiş olmak,  Yoğun iş temposu ve takım çalışmasına uyum sağlayabilmek.

Aranan Personeller

Bilgi Güvenliği Uzmanı , Ağ ve Sistem Yöneticisi,  Yazılım Geliştirme Lideri , Yazılım Geliştirme Uzmanı, Veri Tabanı Programlama Uzmanı, Web Tasarım Uzmanı.

Başvurular Nereden Yapılıyor?

Başvurular 31 Mart 2016 tarihine kadar kosgeb.gov.tr adresi üzerinden başvuruları eksiksiz ve doğru şekilde doldurmalıdırlar.

İstenilen Belgeler Neler?

Başvuru Formu (Fotoğraflı olmalı), Detaylı Özgeçmiş, Lisans Diploması ya da okul çıkış belgesinin aslı ya da noter tarafından onaylanmış sureti, erkek adaylar için askerlik durumunu gösteren belge, genel şartların yerine getirilmesi , (her bir aday için özel şartlar bölümünde talep edilen sertifikalar ve tecrübe deneyimini gösteren belgelerin tamamlanması gerekmektedir. İlgili bölümü en alttaki ilanın aslı pdf’ini indirerek kontrol edebilirsiniz).

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvurular sonucu sözlüye girmeye hak kazanan adaylar 01.04.2016 tarihinde ilan edilecek. Sözlüye girmeyi hak kazanan adaylar www.kosgeb.gov.tr adresinden duyurulacak ayrıca adaylara herhangi bir yazı gönderilmeyecek.

Sınavlar Ne Zaman Gerçekleşecek?

Sözlü sınav 04 Nisan 2016 tarihinde Ankara Mamak’ta yapılacak. Sözlü sınavdan 100 tam puan üzerinden 70 ve üzeri puan alanlar başarılı sayılacak. Sözlü sınavdan başarılı olanların listesi 12 Nisan 2016 tarihinde kosgeb.gov.tr adresinden duyurulacak.

İlgili ilanın tamamı ve detayları bilgisayarınıza indirmek için TIKLAYINIZ

 Kamupersoneli.net

Exit mobile version