Banka Personeli Alım İlanları

Vakıfbank’ta Kariyer Fırsatları! Hemen personel alımı için başvuru yapabilirsiniz

Vakıfbank kendi resmi internet sayfası üzerinden personel alımı için yeni kariyer fırsatları duyurmaya devam ediyor. Vakıfbank Kariyer sayfasında yayınlanan ilanlara göre farklı branşlardan personel alımı yapılacak. Siz de Vakıfbank ailesinin bir bireyi olmak için özgeçmişinizi burayı tıklayarak oluşturabilirsiniz! Bunun için açılan sayfa üzerinden öncelikli olarak üye kaydı yapmanız gerekmektedir.

Vakıfbank’ın personel ihtiyacı olması halinde yaptığınız başvurular değerlendirilecek ve sizlerle iletişime geçilecektir.

VakıfBank’ ta, çalışma hayatınıza aşağıdaki unvanlarda görev alarak başlamanız mümkündür:

1. Memur

2. Uzman / Mali analist yardımcısı

3. Müfettiş yardımcısı

VAKIFBANK’TA KARİYER YOLUNUZ

Bankamızda, kariyer yolunuz müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı, mali analist yardımcısı ve memurluktan başlayarak genel müdürlük pozisyonuna kadar uzanmaktadır.

ÜCRETLENDİRME SİSTEMİ

Vakıfbank yeni alınacak personelin ücretleri, günün şartları ve sektör ücretleri dikkate alınarak belirlenmekte olup, mevcut personelimizin ücretleri ve tazminatları Toplu İş Sözleşmesi’ne uygun olarak belirlenmektedir.

İKRAMİYE

Personelimize (ocak, nisan, temmuz ve ekim aylarında ödenmek üzere) aylık ücret tutarında, yılda dört ikramiye verilir.

PERFORMANS PRİMİ

Vakıfbank personeline altı ayda bir, performansına göre performans primi ödenir.

TEMETTÜ

Çalışanlara, Vakıfbank Kuruluş Yasası ve Ana Sözleşmesi hükümlerine göre her yıl kârından Genel Kurulca belirlenecek oranda (maksimum 3 maaş) temettü ödenir.