MEB Müdür Yardımcılığı Sınavı Yorumları ( Kolay Mıydı ? Zor Muydu ? )

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı sınavı bugün gerçekleştirildi.  Milli Eğitim Bakanlığı Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı sınavı tek oturum halinde gerçekleştirildi. 

Milli Eğitim Bakanlığı Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı sınavına 57 bin 387 aday katılım sağladı ve sınav 14.00’da başladı. Milli Eğitim Bakanlığı Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı sınavında adaylara cevaplamaları için tam 100 soru soruldu ve adaylara soruları cevaplamaları için 110 dakika süre tanındı. Milli Eğitim Bakanlığı Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı sınavında her sorunun 5 şıkkı bulunuyordu ve sınavda iki ayrı soru kitapçığı bulundu. 

Milli Eğitim Bakanlığı Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı sınavı soruları için tıklayınız. ( Soru ve cevaplar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandığında link aktif olacaktır. ) 

Milli Eğitim Bakanlığı Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı sınavında adaylar 10’ar tane Türkçe dil bilgisi soruları yöneltildi. Daha sonra 8’er tane Türkiye Cumhuriyeti Anayasası hakkında soru yöneltildi. Daha sonraki sorular ise 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile 652 sayılı MEB teşkilat ve görevleri konularından soruldu.

Size göre Milli Eğitim Bakanlığı Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı sınavı kolay mıydı, zor muydu ? Milli Eğitim Bakanlığı Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı sınavı hakkında yorumlarınızı, sorularınızı alt tarafta bulunan yorum bölümünden paylaşabilir, Milli Eğitim Bakanlığı Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı sınavınız hakkında genel durumunuzu diğer adaylar ile değerlendirebilirsiniz. 

YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR.SİZDE YORUM YAPARAK SINAVA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMENİZİ PAYLAŞABİLİRSİNİZ

Kamupersoneli.net

Exit mobile version