Engelli personel alımı ile ilgili önemli gelişme!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından her yıl onlarca engelli personel alımı yapılırken engelli personel istihdamı ile ilgili olarak flaş bir açıklama geldi.

ENGELLİ PERSONEL ALIMI HAKKINDA FLAŞ AÇIKLAMA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın bir çok projeyi hayata geçirdiğini ve daha da geçireceğinin müjdesini veren AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın yaptığı açıklamada, engelli personel alımı ile ilgili açıklama yaptı.

ENGELLİ PERSONEL ALIMI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜLÜYOR

“Dünyada, her yıl ocak ayının 2’nci haftası olan 7-14 Ocak tarihleri Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası olarak kabul edilmektedir.” diyen AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, “Engelli kardeşlerimize yapabileceğimiz en önemli destek, sosyal hayata daha fazla katılmalarını sağlayarak onların kendi ayaklarıüzerinde durabilmelerine yardımcı olmaktır. Bu amaçla, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızca görme engelli vatandaşlarımız için erişilebilirlik düzenlemelerinden rehabilitasyona ve istihdama uzanan birçok alanda çalışmalar yürütülmektedir diyor, Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version