KPSS 2019/7 tercih kılavuzu işlemlerinde önemli tüyolar! Tercih yaparken nelere dikkat edilmeli?

Binlerce sağlık personeli iş sahibi olabilmek için Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayınlanan KPSS 2019/7 tercih kılavuzunda yer alan kurumları tercih ederek iş sahibi olma imkanına kavuşacak.

KPSS TERCİH İŞLEMLERİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER!

Tercih işlemleri öncesinde adaylar en doğru tercihi nasıl yapacaklarını araştırmaya başladı. Kamupersoneli.net olarak KPSS 2019/7 tercih yapacak olan adayların dikkat etmesi gerekenleri araştırdık. Yaptığımız araştırmalardan hareketle adayların doğru tercihlerle hangi kurumları tercih etmeleri gerektiğini belirlemeye çalıştık.

KPSS 2019/ 7 TERCİH İŞLEMLERİ TÜYOLARI

Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı olan binlerce aday KPSS 2019/7 tercih kılavuzunda bulunan kurumlardan hangilerini seçmenin doğru olacağını araştırıyor. Puan durumuna göre yerleşme ihtimali yüksek kurumları tercih etmek isteyen adaylar için tercih önerilerimiz şöyle:

KPSS puanınız ve sıralamanız bu tercihlerde çok önemli bir yere sahip. KPSS puanınızın öncelikle hangi kurumlara yerleştireceğinizi iyi analiz etmeniz gerekiyor.

KAÇ PUANLA YERLEŞTİĞİNİ KONTROL EDİNİZ

Tercih edeceğiniz kurum daha önce KPSS 2019/4 tercih işlemlerinde en düşük kaç puanla yerleştiğini inceleyiniz.

KPSS TABAN VE TAVAN PUANLARI İNCELEYİNİZ!

KPSS 2019/7 tercih işlemleri yapmadan önce KPSS 2019/4 tercih işlemlerinde Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayınlanan sayısal verileri üzerinden tercih yapacağını kurum hakkında taban ve tavan puanları not ediniz.

KPSS 2019/4 SAYISAL VERİLER İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS 2019/4 sayısal verilerini inceledikten sonra KPSS 2019/7 tercih işlemlerini daha doğru gerçekleştirebilirsiniz. Almış olduğunuz puan ile KPSS 2019/4 tercih işlemlerinde yerleşen kişilerin taban puanlarından +10/-10 tercih yaparak yerleşme şansınızı arttırabilirsiniz.

Exit mobile version