En az lisans mezunu yönetici erkek kadın personel alınacak! Başvuru şartları belli oldu

İş arayanlar KPSS şartlı ve şartsız yayınlanan personel alım ilanlarına başvuru yaparak iş sahibi olmaya çalışıyor. 

KIZILAY YÖNETİCİ PERSONEL ALIMI YAPILACAĞI AÇIKLANDI

Kızılay tarafından yayınlanan personel alım ilanında Geçim Kaynağını Geliştirme Program Yöneticisi erkek kadın personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Yayınlanan personel alım ilanında Türk Kızılayı bünyesinde Ankara’da görev yapacak personel arandığı duyuruldu.

BAŞVURU ŞARTLARI

Tercihen üniversitelerin sosyal bilimler, iktisadi-idari bilimler ve eğitimfakültelerinden en az lisans mezunu adayların başvuru yapacağı personel alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartlarında İleri derecede İngilizce bilen (Arapça bilmek tercih sebebidir), En az 5 yıl iş deneyimi (Tercihen Göç konusunda Geçim Kaynağı Geliştirme ve Ekonomik Güçlendirmekonularında çalışmış olmak ve/veya program yönetim konusunda deneyim sahibiolmak) Proje yazımı, bütçeplanlaması veya proje yönetimi konularında deneyim sahibi olması gerektiğini açıklandı.

Ayrıca Kızılay tarafından yayınlanan personel alım ilanında şu başvuru şartları sıralandı:

·      Program YönetimKonusunda Sertifika sahibi olması tercih sebebidir,

·      Analiz, yorumlama veraporlama kabiliyeti bulunan,

·      Problem çözme veanalitik düşünme becerilerine sahip,

·      İş takip,sonuçlandırma ve sorumluluk alma becerisine sahip,

·      Takım çalışmasına yatkın,

·      İletişim ve temsilbecerisi yüksek,

·      Microsoft Officeprogramlarını çok iyi derecede kullanabilen,

·      Yoğun iş temposunauyum sağlayabilecek,

·      Yurtiçi ve yurtdışıseyahat engeli bulunmayan,

·      Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış , ya da en az iki yıl tecilli.

KIZILAY PERSONEL İŞ TANIMI

Kızılay tarafından yayınlanan perosnel alım ilanında adayların yapacağı görevler de açıklandı. Açıklanan görevler arasında ilk olarak Stratejik hedef ve öncelikler ile uyumlu olarak sorumlu olduğu program faaliyet planları ve bütçelerinin hazırlanmasını yönlendirmek, hazırlıkları ilgili yöneticiler ile birlikte değerlendirmek, onaya sunmak, onaylanan faaliyet planı ve bütçenin uygulanmasını sağlamak gibi görevleri yerine getirmesi gerektiği bildirildi. Bu görevlerin yanı sıra şu görevler de sıralandı:

Sorumlu olduğu program projelerini ilgili paydaşlar ile birlikte program amaçlarına uygun olarak tanımlamak, gerekliliklerini ve kaynaklarını belirlemek, planlanlarının oluşturulmasını temin etmek ve ilgili proje onaylarını almak.
Program kapsamındaki projelerin onaylı planlar ve hedefler doğrultusunda yönetilmesini ve yürütülmesini temin etmek.
Program kapsamındaki projelerin mevcut performanslarını düzenli takip ederek, koordinatörlük hedefleri, bütçe gereklilikleri, güncel saha koşullarına göre oluşturulan planlarının başarı ile uygulanmasını sağlamak.
Program projelerinin izleme ve değerleme faaliyetlerini bütünsel olarak takip etmek, ortaya çıkan ve/veya çıkabilecek riskler ile ilgili aksiyonların belirlenmesini yönlendirmek ve gerekli aksiyonların alınmasını sağlayarak sonuçlarını takip etmek.
Tamamlanmış program projelerinin ilgili proje paydaşlarını koordine ederek proje kapanışlarının yapılmasını sağlamak.
Program kapsamında geçim kaynağı geliştirmeye yönelik standart süreç ve uygulamaların oluşturulmasını sağlamak ve onaylamak.
Tanımlı standart uygulama standartları doğrultusunda saha operasyonlarının yürütülmesini Operasyon koordinatör Yardımcısı, Toplum merkezi Yöneticileri ve Toplum Merkezi Program Sorumluları ile birlikte temin etmek.
Program kapsamında savunuculuk gerektiren konulara yönelik olarak merkezi düzeyde savunuculuk faaliyetlerini gerçekleştirmek, yerel savunuculuk faaliyetlerine destek vermek.

KIZILAY PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Exit mobile version