Belediyeler

Market borcu olanlara belediye başkanından büyük jest!

Ülke genelinde yaşanan ekonomik en fazla da ihtiyaç sahibi vatandaşları etkiliyor.

Günü geçirmenin derdinde olan ihtiyaç sahibi vatandaşlar gıda ürünlerini alabilmek ve eksiklerini tamamlamak için marketlerin veresiye defterlerini dolduruyor.

BELDE BELEDİYE BAŞKANINDAN BÜYÜK JEST!

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat vatandaşın markette yaşadığı veresiye sıkıntısını az da olsa rahatlatabilmek için büyük bir jest yaparak vatandaşın borcunu sildi.

“Allah’a çok şükür maddi manevi hiçbir sıkıntımız yok.” diyen Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, “Belediye başkanı olduğumuz günden beri hep halkın hizmetinde olduk. Beldemizin tüm sorunlarını çözüme kavurmaya çalışıyoruz. Ücretsiz servis, okulların ihtiyaçları, vatandaşın borcunu, yolları, dere ıslahını hepsini yaptık. Bunları reklam için yapmıyoruz. Halkımız bizi bu koltuğa getirdi, tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmak için buradayız. Devletimiz, hükümetimiz bize bu konuda sürekli destekçi oluyor. İnşallah bir çok projemiz ilk bahar aylarında hayata geçecek” dedi.

VATANDAŞLAR MEMNUN OLDU

Ferit Yarar isimli vatandaş, “İlk defa böyle hizmetler görüyoruz. Yıllardır beldemizde belediye başkanı olmadan öncede iyilikler yapan başkanımız şimdi tüm borçları sildi, ihtiyaçlarımızı karşıladı” ifadelerini kullandı.

Veysi Babat isimli vatandaş ise “Başkanımızdan Allah razı olsun. Hiç görmediğimiz hizmetleri gördük, günde 6 sefer ücretsiz, vatandaşlara hizmet eden bir araç getirdi. Halkın elektrik borcunu sildi. Allah devletimize zeval vermesin” şeklinde konuştu.