KPSS Şartsız en az ön lisans mezunu İBB Gıda Teknikeri personel alımı yapacak! Başvuru şartları neler?

Türkiye genelinde milyonlarca kişinin iş arayaışında olduğu bugünlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından KPSS şartısız personel alımı yapılacağı açıklandı. İstanbul Avrupa Yakası için; Edirnekapı, Sultangazi ve çevre ilçelerinde ikamet eden,  Anadolu Yakası için; Kartal ve çevre ilçelerinde ikamet eden “Gıda Teknikeri” işe alımı yapılacaktır. Yayınlanan personel alım ilanında başvuru şartları da açıklandı.

İBB GIDA TEKNİKERİ ALIMI YAPACAĞINI AÇIKLADI

İBB kariyer sayfasında yayınlanan en az ön lisans mezunu KPSS şartsız Gıda teknikeri personel alım ilanında; Üretim sürecindeki kalite kontrollerini gerçekleştirmek,  Ham maddeden başlayarak bitmiş ürüne kadar kalite prosedürlerini uygulamak ve üretim sahasında meydana gelen hataları, uygunsuzlukları takip ve tespit edip gerekli önlemleri almak gibi görevleri yerine getirmesi gerektiği açıklandı.

İBB PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Personel alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartlar arasında üniversitelerin Önlisans düzeyindeki Gıda Teknolojisi vb. bölümlerinden mezun adayların başvuru yapacağı açıklandı. Ayrıca personel alım ilanında şu şartlar sıralandı:

En az 2 yıl fırıncılık, unlu mamül üretimi, pasta, börek üretimi yapan firmalarda deneyimli,

Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,


İBB PERSONEL ALIMI ONLİNE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Exit mobile version