Belediyeler

KPSS şartsız en az ilköğretim mezunu İBB personel alım ilanı yayınlandı! Başvuru şartları neler?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacak personeller İBB kariyer sayfasında yayınlanan personel alım ilanları üzerinden yapılıyor. İBB kariyer sayfasına başvuru yapacak adaylar da başvuru şartlarını yerine getirdikleri ilanlara başvuru yapıyor. Bugüne kadar yayınlanan personel alım ilanında binlerce kişi başvuru yaptı.

İBB KARİYER İŞ İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İstanbul’da iş arayanlar milyonlarca vatandaş İBB Kariyer sayfasına nasıl başvuru yapılacağını araştırıyor. https://kariyer.ibb.istanbul/ adresine giren iş arayan vatandaşlar yayınlanan personel alım ilanlarına sayfada özgeçmiş oluşturduktan sonra başvuru yapma imkanına kavuşuyor. Şuanda İBB kariyer sayfasında sadece GENEL BAŞVURU ilanı yayınlanıyor. Geçtiğimiz gün başvuruların tamamlanmasıyla başvuru yapan adaylar arasından şartları yerine getiren adaylar iş görüşmeleri için aranarak kurumlara davet edilecek. 

KPSS şartsız en az ilköğretim mezunu İBB personel alım ilanı yayınlandı! Başvuru şartları neler?

İBB GENEL BAŞVURU İŞ İLANI YAYINLANDI

İBB Kariyer sayfasında yayınlanan personel alım ilanında yayınlanan Genel Başvuru iş ilanında, “Genel başvuru niteliğinde düzenlenmiş bu ilanımıza yapacağınız başvurunuz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri’nde oluşabilecek tüm pozisyonlarımız için değerlendirmeye alınacak ve uygun olması durumunda sizinle iletişime geçilecektir. Özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve güncellemeniz, tecrübelerinize ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatlarımız konusunda size daha kolay ulaşmamızı sağlayacaktır. Göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.” ifadeleri yer alıyor.

KPSS şartsız en az ilköğretim mezunu İBB personel alım ilanı yayınlandı! Başvuru şartları neler?

İBB kariyer üzerinden yeni ilanlar yayınlandığı takdirde kamupersoneli.net olarak sizlerle paylaşacağız. Bugüne kadar İBB kariyer sayfasında yayınlanan personel alım ilanına haberimizin altında paylaştığımız ilgili haberlere tıklayarak ulaşabilirsiniz.