Öğretmen

İBB’den öğretmenlere müjde! KPSS şartsız öğretmen alımı yapılacak!

Öğretmenlik her zaman iş olarak görülse de aslında bir gönül meselesidir. Üniversite eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrenciler de mezun olduktan sonra bu hayallerine kavuşmak istiyor. KPSS engeline takılan milyonlarca genç maalesef mezun olduktan yıllar sonra bu engeli aşıp hayallerine kavuşuyor.

İBB KPSS ŞARTSIZ ÖĞRETMEN ALIM İLANI YAYINLADI

KPSS engeli olmayan iş ilanlarını da yakından takip eden öğretmen adayları için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapacak öğretmen arandığı duyuruldu. İBB Kariyer sayfasından ilan edilen personel alım ilanında özel eğitim alan Üniversitelerin Özel Eğitim Alan Öğretmenliği bölümlerinden mezun adayların başvuracağı öğretmenlik alım ilanı yayınlandı.

İBB’den öğretmenlere müjde! KPSS şartsız öğretmen alımı yapılacak!

ÖĞRETMEN ALIM İLANIN BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI DA DUYURULDU

Başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar ise erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, İstanbul Anadolu Yakası için; Beyoğlu, Bağcılar, Bayrampaşa, Esenyurt ,Fatih,Sultangazi ve çevre ilçelerinde ikamet eden, İstanbul Anadolu Yakası için; Ümraniye, Kadıköy, Sancaktepe ,Sultanbeyli, Şile ve çevre ilçelerinde ikamet eden şeklinde sıralanarak ““Özel Eğitim Eğitmeni” alımı yapılacaktır.” Duyurusu yayımlandı.

İBB’den öğretmenlere müjde! KPSS şartsız öğretmen alımı yapılacak!

İBB’DE GÖREV ALACAK ÖĞRETMENLER İÇİN İŞ TANIMI YAPILDI

Öğretmenlerin görev alacağı iş tanımı da yapılan duyuruda,  Mesleki teknik ve yöntemleri kullanarak, program hazırlamak ve uygulamak, Özel öğrencilerin gelişimlerini desteklemek, ve Rehabilitasyon ve eğitim programlarının aile ortamında uygulamasına yönelik olarak aile bireylerine rehberlik yapmak olarak sıralandı.

İBB’den öğretmenlere müjde! KPSS şartsız öğretmen alımı yapılacak!

İSTANBUL’U ÇOK SEVEN ÖĞRETMENLER ARANIYOR!

Ayrıca öğretmenlerinde her ilanda İBB tarafından yayınlanan “İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.” Denildi.

İBB ÖĞRETMEN ALIM İLANINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ