Bekçilik sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019/1. dönem bekçi alımı sözlü mülakat sınav yerleri sorgulama

Bekçi olmak isteyen adaylar heyecanla mülakat yerlerinde mülakata girme heyecanını yaşanıyor. Mülakatlara giren adaylar merakla mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Polis Akademisi tarafından yapılan açıklamada, sözlü mülakatların 30 Eylül – 12 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacağı duyuruldu.

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi tarafından 2019 yılı 1. dönem bekçi alımlarında adaylar sözlü mülakat kısmına geçti.

BEKÇİLİK SÖZLÜ MÜLAKAT YERLERİ NASIL SORGULANIR?

Polis Akademisi tarafından yapılan duyuruya göre, bekçi adayları sözlü sınava katılacakları sınav merkezlerini T.C. Kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile pa.edu.tr internet adresinden giriş yaparak ulaşabilecekler.

BEKÇİLİK SÖZLÜ MÜLAKAT TARİHİ VE SINAV YERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Bekçi olmak isteyen adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları talep ediliyor.

BEKÇİLİK SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bekçi olmak için sözlü mülakatlara girmeye başlayan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Şuana kadar bekçilik sözlü mülakat sonuçları hakkında bir açıklama yapılmadı. 30 Eylül- 12 Ekim arasında gerçekleştirilecek sözlü mülakatların ardından sonuçlar, sözlü mülakatların tamamlanmasının ardından 1-2 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

Exit mobile version