Milli Eğitim Bakanlığı nakil sorunları için harekete geçti! 2 hafta içinde çözülecek!

Türkiye’de eğitim camiasında görev yapan öğretmenler nakil sorunlarından dolayı sıkıntı yaşıyor. Sosyal medya üzerinden sıkıntılarını Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu’ya duyuran öğretmenler sorunlarının çözümü için harekete geçileceğinin haberini aldı.

İKİ HAFTA İÇİNDE ÇALIŞTAY YAPILACAK!

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu tarafından yapılan, “Dün gece 30 bin twetle Türkiye gündeminde bir saat boyunca 1. Sırada kaldık. Aile olarak birlik ve beraberlik içinde demokratik hakkımızı kullandık. Emeği geçen başta il müdürlerimiz olmak üzere bütün eğitim ailesine şükranlarımı iletiyorum. İyi ki varsınız. İyi ki öğretmenim.” İfadelerini kullandığı paylaşımının altına, “Sayın müdürüm neden #KADROLUİLİÇİÖZÜRMAGDURlarını görmezden geliyorsunuz? Size karşı bir hata mı yaptık? Sorunumuz çözümsüz mü? Geçen sene ocakta 50 km üstüne çalışma olacağını söylemiştiniz ama hiçbir gelişme yok müdürüm. Artık dayanamıyorum.” İfadeleriyle bir öğretmen sitemini dile getirdi.

ÇÖZÜM BULUNMAYA ÇALIŞILACAK

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu ise kendisine sıkıntısını bildiren öğretmene karşılık olarak, “Çalıştay yapacağız iki hafta içinde. İnşAllah bir çözüm bulmaya çalışacağız” açıklamasında bulundu.

Exit mobile version