İstanbul Milli Eğitim Müdürü Görevine Başladı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci görevine başladı. 14 Mart itibari ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü olarak çalışmaya başladı

Ömer Faruk Yelkenci:
1969′ da Rize’nin Çayeli ilçesi doğumludur.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı olarak görevini devam ettiren Yusuf Tekin, Ömer Faruk Yelkenci’yi makamında ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletmeyi unutmadı. Yusuf Tekin ziyaret esnasından yapmış olduğu konuşma içerisinde , kamu bünyesi içerisinde zaman zaman bu tür değişikliklerin yapılması gerektiğini belirtti. Eski İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız için çok güzel hizmetler sağladığını dile getirdi.

Ömer Faruk Yelkenci için çok yetenekli bir bürokrat olduğunu belirten Yusuf Tekin, ” Ömer Faruk Yelkenci, yeni görevine başladı. Burada kendisi için hayırlı olsun dileklerimi iletmek ve başarılar dilemek için bir ziyaret gerçekleştirdim. Çalışma arkadaşları ile beraber bir toplantı gerçekleştireceğiz. Ömer Faruk Yelkenci’ den beklenti ve isteklerimizi kendisine açıklayız. Milli Eğitim Bakanlığının iş bölümünün yarıya yakın kısmı İstanbul şehrindedir. Bu sebep ile İstanbul şehrinde yapılacak olan şeyler, bütün Türkiye için örnek olacaktır. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü pozisyonu bizim için önemli , birlikte çalışacağız” diyerek düşüncelerini ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci ise Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin için bu vazifeye kendisinin layık görülmesinden dolayı teşekkür etti sonrasında İstanbula hizmet vermenin onun için bir şükür sebebi olduğunu dile getirdi.

Kamupersoneli.net

Exit mobile version