Aöf

Anadolu Üniversitesi AÖF Yaz Okulu Sonuçları Açıklandı ! AÖF Yaz Okulu Sonuçları Sorgulama

AÖF sonucu ile ilgili Anadolu Üniversitesi öğrencilerin beklediği açıklamayı yaptı. Bilindiği gibi Anadolu Üniversitesi tarafından 15 Eylül Pazar günü yaz okulu sınavı gerçekleştirilmişti. Anadolu Üniversitesi tarafından bir açıklama yapılarak sınav sonuçlarının adayların erişimine açıldığı belirtildi. Kurumdan yapılan açıklamada yaz okulu sınav sonuçlarının erişime açıldığı bilgisi paylaşıldığı gibi yaz okulu sınavlarına katılan adaylar sonuçlarını öğrenci otomasyonuna giriş yaparak öğrenebileceklerdir.

Sınav sonucu öğrenmek isteyen adaylar aşağıdaki link üzerinden giriş yaparak sonuçlarını sorgulayabileceklerdir. 15 Eylül Pazar günü saat 14.00’te tek oturumda gerçekleştirilen yaz okulunun dönem sınavları sonuçlarının açıklanmasının ardındansa mazeret sınavıyla ilgili detaylar merak konusu oldu.

Sınav Sonucu Sorgulamak İçin TIKLAYIN.

MAZERET SINAVI YAPILACAK MI?

Kurumdan yapılan bilgilendirmede yer alan detaylar şöyle; Yaz okuluna kayıt yaptıran ancak her ne sebeple olursa olsun sınavlara katılmayan veya katılamayan öğrenci için mazeret sınavı yapılmaz. Yaz okulunda aldıkları ve başardıkları derslerle mezun olma hakkı kazanan öğrenciler ilgili Yaz Okulu Sınavı sonunda mezun sayılırlar. Diplomalar buna göre düzenlenir.

Peki AÖF nedir? İşte detaylar:

AÖF nedir, AÖF hangi üniversitelerde var, Aöf kaydı nasıl yapılır, kayıt için gerekli belgeler nelerdir gibi AÖF hakkında bütün detaylar haberimizde.. Açıköğretim Fakültesi,1982 yılında kurulmuş olan ve Uzaktan eğitim metoduyla öğrencilerine hizmet veren bir fakültedir

AÖF YAZ OKULU NEDİR?

Yaz okulu; birçok üniversitede uygulanan ve öğrencilerin geçemedikleri derslerini yaz döneminde almalarını sağlayan bir sistemdir.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde olmayan bu uygulama, 24 Nisan 2019 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Yaz Okulu Yönetmeliği” ile artık uygulamaya geçirilmiştir.