Askeri Personel

Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) Asayiş Branşlı Uzman Erbaş Atama Duyurusu Yayımlandı!

İçişleri Bakanlığı, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel temin sistemi resmi internet sitesi aracılığıyla “https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris” yeni bir duyuru yayımlandı ve asayiş branşlı uzman erbaş atama sonuçları açıklandı.

Kastamonu 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı bünyesine yapılan atamaların e- devlet üzerinden sorgulanabileceği duyuruldu.

Yayımlanan sonuçlara erişim sağlamak için TIKLAYINIZ

UZMAN ERBAŞ MAAŞI NE KADAR?

Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) bünyesinde görevli uzman erbaş çalışma şartları ve uzman erbaş maaşları merak ediliyor.

Yapılan atamalara göre uzman erbaş olarak göreve başlayacaklar 2500 TL ile 5000 TL arasında maaş ödemesi almaktadır.

Ayrıca görev yapılan bölgenin durumu itibariyle maaş ödemesi tutarı farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle uzman erbaş maaşı 5000 TL’ye kadar çıkabilmektedir.

Diğer yandan uzman erbaşların evli olması durumunda, çocuk sahibi olması ve hizmet yılının fazla olmasıyla beraber maaşı değişmektedir.

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde görev yapan uzman erbaşların çalışma saatleri ortalama olarak 08.00-17.00 şeklindedir…

Bir Yorum

  1. Kastamonu ek atama olur mu veya bilecek atama yapılacak söylentileri var doğru mu

  2. Kastamonu ek atama olur mu veya bilecek atama yapılacak söylentileri var doğru mu

  3. Suanki atamalar kaçıncı grubun bilen varsa lütfen yazabilir mi

  4. Bende atama bekliyorum ama şuana kadar hiç bi yere atamam olmadı yeni atama olacak mı veya atanmayacaksam bana bildirilecek mi belirsizlik kötü bisey kazanamadıysak söylesinler bari .

  5. Jandarma uzman erbaş 3grup ne zaman çağrılır sizce bir bilginiz var mı

  6. Abi umudunu kesmesin ben biyıl mülakat bekledim biyıl atama bekledim jandarma geç alır ama kesin alır ama ek atama çok nadir oluyor bilginize

  7. 1. Guruptaydim daha atamam olmamis ne olumlu ne olumsuz sonuc var acaba olumsuz olsa bildirirlermi

  8. Sayın BAKANım ben guvenlik korucusuyum uzman cavuş olmak istiyorum ne zaman güvellik korucu geciş ne zaman gelecek 2 sene dir bekliyoruz hep 3 ay sonra gelecekler diyorlar kesin bir cvp verin bizde yolunumuzu cizelim normal giriş yaparız oyleyse lutfen bir bilgi verin rica ederim sizden

  9. E devlet sayfamda "sınav sonucunu bulunmamaktadır" yazıyor. 2019/1-2.grubum bütün aramaları geçtim fakat sayfamda bu yazı çıkıyor ne demek olduğunu bilen var mı? Bilen varsa söyleye bilir mi? Sonucu böyle yazan başka adaylar var mı acaba.

  10. E devlet sayfamda "sınav sonucunu bulunmamaktadır" yazıyor. 2019/1-2.grubum bütün aramaları geçtim fakat sayfamda bu yazı çıkıyor ne demek olduğunu bilen var mı? Bilen varsa söyleye bilir mi? Sonucu böyle yazan başka adaylar var mı acaba.

  11. Aynen kardesim bende 2. Gruptayim arkadaslarim gitti bi ben kaldim sonucunuz bulunmamaktadir yaziyo