Meb Personeli

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Şube Müdürleri 2019 Yılı İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları Başladı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Personel Genel Müdürlüğü tarafından İl ve ile Milli Eğitim Müdürlükleri şube müdürlerinin 2019 yılı isteğe bağlı yer değiştirme başvurularının alınmaya başladığı açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Personel Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden kılavuz yayımlandı ve başvuruların 29 Temmuz 2019 tarihine kadar alınacağı bildirildi.

GENEL HUSUSLAR

Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmeliği kapsamına göre yer değiştirmelerin 2019 yılı Ağustos ayında gerçekleştirileceği duyuruldu.

Yönetmeliğe göre hizmet süresinin en az yarısının 30 Haziran 2019 tarihi itibariyle tamamlayan şube müdürlerinin başvuru yapması istendi.

2019 Yılı İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Takvimine göre iki aşamalı olarak düzenlenecektir ve takvim şu şekildedir;

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Şube Müdürleri 2019 Yılı İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları Başladı!

Şube müdürlerinin yer değiştirme tercih başvurularının yer değiştirmeye esas puan üstünlüğüne göre elektronik ortamda MEB tarafından alınacak.

Puanların eşit olması durumunda memuriyetteki toplam hizmet süresi dikkate alınacak.

DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

Bir Yorum

  1. Garip bir duyuru rotasyonu ertele, yetmezmiş gibi birde alt bölgede çalışanlara isteğe bağlı yer değiştirme hakkı verme, 4. Ve 5. Bölgede çalışan bolge hizmetini tamamladıysa başvuru yapamıyor. Gelişmemiş bölgede çalışanların suçu ne

  2. Garip bir duyuru rotasyonu ertele, yetmezmiş gibi birde alt bölgede çalışanlara isteğe bağlı yer değiştirme hakkı verme, 4. Ve 5. Bölgede çalışan bolge hizmetini tamamladıysa başvuru yapamıyor. Gelişmemiş bölgede çalışanların suçu ne

  3. 4. Ve 5. Bölgede bölge hizmetini tamamlayan başvuru yapamıyor. Hep mağdur olan alt bölgede çalışanlar.

  4. Hâlâ sistem açılmadı. Bu nasıl bir ciddiyet. 3 gun olmus hala sistem açılmadı. Yazıklar olsun.

  5. "Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !." "Bulunduğunuz yerde bölge hizmet süresini tamamladığınız başvuramazsınız (5. Bölge)" şeklinde uyarı geliyor. Tercih yapamıyorum. Nasıl isteğe bağlı yer değiştirme anlamadım.