BİM, A-101 ve ŞOK 18 Şehirde İŞKUR Destekli Personel Alımı İçin İş İlanı Yayımladı!

Türkiye genelinde şubeleri bulunan BİM, A-101 ve ŞOK marketler en az ilkokul mezunu personel alımı yapacaklarını duyurdular. Yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adayların genel başvuru şartlarına uygun olması gerekmektedir.

18 şehirde istihdam sağlayacağını açıklayan BİM, A-101 ve ŞOK marketler iş ilanına başvuruları almaya devam etmektedir ve ilanların son başvuru tarihleri sürekli olarak güncellenmektedir.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK 18 ŞEHİR

İlanlar kapsamında 18 şehirde istihdam gerçekleştirilecektir ve bu şehirler ise;

“Kastamonu, Yalova, Eskişehir, İzmir, Gaziantep, İstanbul, Denizli, Bursa, Sinop, Tekirdağ, Balıkesir, Ankara, Kahramanmaraş, Nevşehir, Uşak, Kırıkkale, Kocaeli ve Muğla” olarak açıklanmıştır.

BİM, A101 VE ŞOK MARKETLER PERSONEL KADRO DAĞILIMI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden ilan yayımlayan BİM, A-101 ve ŞOK marketler bünyesinde toplamda 450 personel alımı yapacaklarını açıkladılar.

İlanların kadro dağılımı ise şu şekildedir;

BİM PERSONEL ALIMI KADROLARI

“Reyon Görevlisi, Satış Danışmanı / Uzmanı, Şoför-Yük Taşıma, Diğer Satış Nezaretçileri, Reyon Görevlisi, Perakende Satış Elemanı (Gıda), Market Elemanı, Beden İşçisi (Genel) ve Kasiyer”

KADRO ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ŞOK PERSONEL ALIMI KADROLARI

“Ambar/Depo Görevlisi, Reyon Görevlisi, Satış Danışmanı / Uzmanı, Beden İşçisi (Genel), Kasiyer ve Perakende Satış Elemanı (Gıda)”

KADRO ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ

A-101 PERSONEL ALIMI KADROLARI

“Beden İşçisi (Genel), Forklift Operatörü ve Kasiyer”

KADRO ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Exit mobile version