Emirates Havayolları 15 Bin TL Maaş İmkanıyla Kabin Memuru Alımı Yapacak! Emirates Havayolları Kabin Görevlisi Alımı Başvuru Şartları

Dubai merkezli olarak hizmet veren Emirates Havayolları 15 bin TL maaş imkanıyla kabin memuru alımı yapacak. Emirates Havayolları Türkiye’de 29 Temmuz ve 2 Ağustos 2019 tarihlerinde İstanbul ve İzmir’de işe alım etkinliği düzenleyecektir.

Çok sayıda katılımın olması beklenen Emirates Havayolları kabin görevlisi alımında istihdam edileceklerin 15 Bin TL  maaş ödemesi alacağı ifade edildi.

Ayrıca 15 Bin TL  maaş en az olarak açıklandı. Yani maaş uçuş yapılan uçak boyutu ve sefer güzergahına göre yükselecektir. Emirates Havayolları kabin görevlisi alımı kapsamında istihdam edileceklere sosyal imkanlar sağlanacaktır.

Emirates Havayolları Türkiye’de iş alım etkinliğini 29 Temmuz’da İstanbul’da ve 2 Ağustos 2019 tarihinde ise İzmir’de düzenleyecek.

İşe alım etkinliğine katılmak isteyenler çevrimiçi başvuru yapmak zorundadır. Emirates Havayolları bu nedenle davet talebini web sitesi üzerinden duyuracaktır.

Emirates Havayolları işe alım etkinliği CV inceleme ve değerlendirme, grup değerlendirmesi, erişim değerlendirmesi, online İngilizce değerlendirmesi ve davranış anketi, web tabanlı final görüşmesi olmak üzere 5 aşamalı olarak düzenlenecektir.

Emirates Havayolları sosyal hakları;

Emirates Havayolları işe alımı kapsamında Dubai’de su, elektrik hizmetleri de dahil olmakla beraber mobilyalı konaklama sağlayacak ve hiçbir ücret almayacak.

Emirates Havayolları personelleri iki veya üç meslektaş iki ya da üç yatak odalı bir daireyi paylaşabilecek.

Emirates Havayolları ayrıca yıl içinde 30 gün ücretsiz izin verecek ve kabin görevlisine bir yıllıkda ücretsiz yıllık izin bileti imkanı sağlayacak.

Emirates Havayolları kabin görevlisi alımı başvuru şartları şu şekilde;

Katılma anında en az 21 yaşında olmak

Ayak uçlarında dururken 212 cm’lik kol erişimi

Minimum 160 cm yükseklik

Lise mezunu 

İngilizcede akıcılık (yazılı ve sözlü)

Emirates kabin görevlisi üniforması içindeyken görünür dövmeler olmayacak

Sağlıklı bir Vücut Kitle İndeksi (BMI) 

Exit mobile version