Politika

Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkan Adayı Olacak Mı?

Beyoğlu Taksim’deki bir otelde düzenlenen programa katılan  İmamoğlu CHP’nin genel başkan adayı olup, olmayacağı hakkında konusunda ise merak edilen soruya yanıt verdi.

Ekrem İmamoğlu, bir gazetecinin ‘CHP Genel Başkan adayı olacak mısınız?’ sorusuna verdiği yanıtında ise;

“Yani bizi aldın nerelere götürdün üstat, ne diyeyim yani. Birincisi ben İstanbul Büyükşehir Belediyesinin adayıyım, keyifle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı yapmak istiyorum.

Seçildikten sonra yabancı gazeteci ya da siz fark etmiyor, soru sorsanız ısrarla ne dersiniz? Ben ‘İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanıyım, görevimi yapmak istiyorum’ derim.

Her zaman milletçe güzel bir tabir kullanırız, Allah bilir. Ona ‘God knows’ demiştim, size de ‘Allah bilir’ diyebilirim ancak. Onun dışında hiçbir gündemimiz yok” dedi.

Bir Yorum

  1. Ya bu askerlik ne zaman düşecek yemin ederim psikolojimiz bozuldu artık 3 ayım kaldı düşecekse düşsün düşmeyecekse düşmeyecek deyin kesin bişe söyleyin bizde burda bunalıma girmeyelim yeter artık bizde insan evladıyız…

  2. Bir haftada sadece iki maddeyi çıkardiniz 65 maddeyi 6 ayda çıkarırsınız herhalde ne askerde psikoloji kaldı nede annelerde sabır kaldı artık çikaracaksanız çıkarın artık yasayıda evlatlarımıza kavuşalım kurban bayramında bari yanımızda olsunlar